• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Mirador 2015CURAÇAO – De spottersplek bij Hato wordt vernieuwd. Dat meldt Curaçao Airport Partners (CAP). Zo komen er zitplaatsen met overkapping en parkeerplaatsen. Gisteren onthulde minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling en de CEO van CAP, Ralph Blanchard, een billboard van de nieuwe mirador.

  Vliegtuigen spotten bij Hato moet hierdoor veiliger en meer comfortabel worden, meldt CAP.

  Kosten
  De nieuwe mirador heeft een oppervlakte van 335 vierkante meter. De kosten voor de nieuwe spottersplek bedragen 300 duizend gulden. Tijdens de werkzaamheden is de mirador niet toegankelijk voor publiek. De verwachting is dat de werkzaamheden in maart worden afgerond.

  4 reacties op “Spottersplek Hato wordt vernieuwd”

  1. Leuk hoor voor die vliegtuigspotters, veel plezier d’r mee… Alhoewel ik de mening ben toegedaan dat die Nafl 300K beter besteed kan worden aan wat rotte plekken in de wegen. Als voorbeeld noem ik de Kaya Nathan ter hoogte van dat snekje in die bocht… Rij er dagelijks langs en de vullingen rammelen uit mn kiezen. Ander voorbeeld: kruising Sta Rosa Weg – Seru Lora weg. Maar ja, minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling zal het wel beter weten.

  2. Wie betaalt deze rekening ?

  3. Mirador dat is toch dat parkeer plaatsje en strookje op het hoogste punt langs de weg van de aitport toch… Waat je wacht als je geen parkeer geld wilt betalen.
   300.000 Dollar lees ik het nu echt goed ? 335m2 Dat is dus een strookje van 10 meter bij 33.5 meter…

  4. Nu maar hopen dat de security wordt aangepast?
   Na 9/11 zijn bij diverse vliegvelden dit soort plekken gesloten.
   Anderen hebben permanente politie-aanwezigheid.
   Maar leuk is het wel…toch?