• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister van FinanciënCURAÇAO – Verschillende Statenleden zijn van mening dat het bestuur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) moet aftreden. Dat werd gisteren duidelijk toen het geheime onderzoeksrapport van PriceWaterhouseCoopers werd besproken door het parlement.

In het rapport werd het beleid van de bank aan de kaak gesteld. Volgens meerdere Statenleden zou de reputatie van de bank zodanig zijn aangetast dat het volledige bestuur weg moet.

4 reacties op “Statenleden pleiten voor aftreden CBCS-bestuur”

 1. alleen doormiddel van cotrole kunnen we zorgen dat de politiek en ambtenarij niet verder kan gaan met hun corruptie praktijken.
  Als er vanuit NL een aanwijzing komt moeten we daar als volk blij mee zijn.
  want zelf doen ze totaal nioet aan objectieve controle.
  De politiek schreeuwd moord en brand als er een aanwijzing komt.
  Want deze aanwijzingen zijn niet hun belang, want dan komt er controle en moeten ze zich aan de regels houden.
  CONTROLE = HARD NODIG BIJ ONZE CORRUPTICI

 2. Ik las ook iets over dat er veel mis ging mbt compliance. Was daar niet Zus de Lanooy stiekem voor aangetrokken voor een gigasalaris?

 3. Er is door de Centrale Bank geld geleend aan Aqualectra en aan het eiland Sint Maarten.
  Het was een tactisch schaakspel om ervoor te zorgen dat Schotte en zijn boevenbende de kas van de centrale bank niet gingen plunderen.
  Aan het eind van de rit heeft de boevenbende van Schotte zijn zin niet gekregen en bleven we behouden voor infiltratie van de mafia in onze Centrale Bank.
  Pluimpje voor Tromp.

 4. Behalve dan dat we voor de vierentwintigduizendvijfhonderdendertigste keer hebben bewezen dat we op Curaçao zo goed als geen enkel bestuur kennen wat wel goed functioneert zoals het zou moeten dan wel nergens de vingers in de kassa heeft of domweg incompetent is, of gerund wordt door persoonlijke hebzucht of door domme leden heeft aangezien het `vriendjesfuncties` betreft, wat is de daadwerkelijke schade die de Centrale Bank en zijn bestuur aan het land heeft toegebracht?

  We kunnen hier overal de besturen en commissarissen en accountants en aanverwanten wel naar huis sturen want ik kan me na 10-10-10 niet herinneren ooit ergens iets gelezen te hebben dat het ergens wel klopt. Incompetente grijpgrage vriendjesvoortrekkende tonnen verdiende malloten met dubieuze contacten maken de dienst uit op Curaçao.

  Allemaal geweldig voor ons imago en investeringsklimaat dit soort porkeria !!