• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  ziektekostenCURAÇAO – Een man met de Nederlandse nationaliteit die mogelijk het ebola-virus draagt en woonachtig is in de Verenigde Staten, mag niet afreizen naar Curaçao. Dat maakte het ministerie van Algemene Zaken vandaag bekend. Dit na een overleg tussen de Raad van Ministers en epidemioloog Izzy Gerstenbluth.

  De directeur van de Directie Risicobeheersing en Rampenbestrijding, Lesley Fer, was ook aanwezig bij het overleg.

  Vooralsnog
  De man wordt door de Amerikaanse autoriteiten gemonitord op een mogelijke ebola-infectie. “De Raad van Ministers heeft na het aanhoren van alle aangevoerde medische, technische en juridische argumenten en na zorgvuldig intern beraad besloten om in het belang van de volksgezondheid de betrokken persoon vooralsnog geen toegang te verlenen tot het grondgebied van Curaçao”, aldus het ministerie.

  1 reactie op “Mogelijk ebola-patient komt Curaçao niet in”

  1. Het is zo ,dat als je vraag God voor de hulp . Maar eerst dat je de hulp van God krijgt .Word je door God getest dat je in stand bent om de hulp te krijgen .Het is heel menselijk als je niet de ziekte zien maar wel de persoon als een mens zien .En vandaar geboren deze woorden “Meeleven en Medelijden .En toch als je die persoon ondersteboven draaien dan blijft die persoon toch een mens .Curaçao is nu momenteel in de macht van de duivel ( Liquidaties ,Overvallen , Ziekte en Overstroming 2010 ) en nu heeft Curaçao op een Proef gestel om te kijken dat Curaçao is in stand voor de hulp van God . En als het zo is dat betekent dat Curaçao is nog niet klaar om de hulp van God te kunnen ontvangen .Dus JUDA I SALBA BO PROHIMO