• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  autoCURAÇAO – De 28 -jarige G.C.R. is dinsdagavond rond 22.40 uur aangehouden in een woning in de Kaya Barbulètè in Mahuma. De vrouw reed in op haar ex-partner na een verhitte discussie. Toen ze de man naderde sprong het 56-jarige slachtoffer op de motorkap om zichzelf te redden.

  De man raakte gewond aan zijn hoofd en had meerdere verwondingen aan zijn lichaam. Hij is de volgende ochtend naar de huisarts gegaan voor medische behandeling. R. is aangehouden wegens mishandeling en poging tot doodslag.

  9 reacties op “Vrouw (28) rijdt in op ex-partner (56)”

  1. SUGAR DADDY did not pay enough……….. Yeah Baby. How many does he have?? Busy man.

  2. Spreken is zilver en zwijgen is goud.
   Het is aan te raden jezelf van het leveren van commentaar te onthouden dan te spreken of schrijven in het koeterwaals.

  3. Het is zo ,dat als je een bepaalde leeftijd heeft bereiken en je dacht dat je gaan een tiener of een jonge dame zoeken .Om verder te gaan met je uitstappen .Dan is het beter van te voren denken in welke situatie kunt je terechtkomen en wat zijn de consequenties .Dus een beter oplossingen is accepteert dat je hebt die leeftijd bereiken en verder gaan met activiteiten van die leeftijd . Of het was een misbruikzaak en nu is het in licht gekomen .Want alles dat je in donker doen komt toch één tijdje in het licht !!

  4. @Le Vent: Geld ook niet.

  5. 56/28… dat moet echte liefde zijn!

  6. Haar partner of opa?

  7. Liefde weerhoudt geen leeftijd, ras en religie

  8. Leeftijdsverschil veel te groot! OMG!

  9. Leeftijdsverschil veel te groot! OMG!