• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Logo IPKO (1)CURAÇAO – Het Interparlementair Koninkrijksoverleg (IPKO) gaat vandaag van start op Aruba. Een delegatie van de Eerste en Tweede Kamer en parlementariërs uit Aruba, Sint Maarten en Curaçao komen samen om onder ander te spreken over de screening van kandidaat-ministers, de geschillenregeling en economische mogelijkheden.

Andere onderwerpen zijn de schulden van ex-studenten, vergrijzing, jongeren, sport en de gezondheidszorg. De Curaçaose delegatie bestaat uit Elmer Wilsoe, Mike Franco, Alex Rosaria, Amerigo Thodé, Zita Jesus-Leito, Humphrey Davelaar, Glenn Sulvaran en griffier Cijntje. Het IPKO duurt tot aanstaande vrijdag.

7 reacties op “Screening ministers belangrijk onderwerp tijdens IPKO”

 1. Wilsoe en Thode zijn verdahten in corruptiezaken, terwijl de daarnaast weten dat de zoon van Thode voor grootschalige drugshandel veroordeeld is.

  Deze mensen moeten over integriteit gaan praten? Wilsoe is daarnaast een laffe meeloper van Dos Santos. Hij heeft zijn obesitas ongetwijfeld te danken aan het feit dat hij bij elk restaurant, verboden of niet, voor de deur parkeert want een statenlid hoeft naturrlijk niet te lopen.

 2. Elmer Wilsoe en THode zijn verdachten in corruptie en moordzaken.. en toch gaan ze mee praten?

 3. Ipko = INTERPARLEMENTAIR overleg. Het zijn dus volksvertegenwoordigers die gaan praten over dingen waar zij niets aan willen en kunnen veranderen. Het is januari en de zon schijnt lekker op Aruba. Die geschillencommissie komt er nooit. Nederland neemt na het wangedrag van Schotte-regime, zijn verantwoordelijkheid voor goed bestuur op de eilanden, dus die screening is ook al geen bespreekbaar onderwerp meer. CUR-ARU-SMX niet blij daarmee, dan op naar de Gemenebest constructie, iedereen zijn NL paspoort inleveren en verder in Caribisch verband en zalige onafhankelijkheid, met Corallo en de maffia..

 4. Het is wel apart dat de zaken, welke besproken moeten worden, allemaal misstanden op de eilanden zijn.
  Hebben ze nog iets positiefs te bespreken of blijft het hier bij ?

 5. Bla Bla Bla again everyone is talking with the BS and the money keeps walking out. There are only a view that will be able to pass the screening. The rest is doing the MOONWALK.
  We should demand that all ministers whom are taking office to serve the people have a duty to proceed with and pass the screening. But the question still remains: Who is Screening Who?
  IT RUNS TOO DEEP!!!!

 6. Wilsoe en Thode, zouden nooit door een screening komen.
  dus screening is niet in hun belang.

 7. Een IPKO in deze vorm zou niet moeten bestaan. Dit zogenoemde Koninkrijksoverleg is immers een afspiegeling van 3 eilanden TEGEN Nederland.