• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  mesCURAÇAO – De 42-jarige A.H. heeft gisterochtend zijn echtgenote met messteken om het leven gebracht. De vrouw had vorige maand hun relatie verbroken nadat de man haar had mishandeld. De man zou haar in het huis van haar ouders in Souax hebben opgezocht en daar hebben omgebracht. De man is nog spoorloos.

  Het slachtoffer is Meritza Hughs-Gerard, geboren op Curaçao op 5 april 1976.

  Moord
  Het eiland is de afgelopen dagen al meerdere keren opgeschrikt door moord. Op nieuwjaarsdag werd een 59-jarige man door zijn 54-jarige broer doodgestoken tijdens een ruzie in de nieuwsjaarsnacht. Die verdachte werd kort na de moord opgepakt; hij had zelf steekwonden in zijn arm.

  Aanrijding meisje
  Gisteren maakte de politie ook bekend dat een driejarig meisje aan haar verwondingen is overleden nadat ze afgelopen vrijdag door een pick-uptruck was aangereden op straat. Buurtbewoners hebben gisteren uit woede de weg enige tijd geblokkeerd. Ze willen dat de overheid ervoor zorgt dat er in de straat niet langer veel te hard wordt gereden.

  © Novum

  3 reacties op “Man vermoordt echtgenote”

  1. Er zijn van die personen die zichzelf minderwaardig beschouwen. De wereldbeschouwing qua gebeurtenissen die een samenleving schokken laat zien dat er overal sprake is van gewelddadigheden waarvoor dezelfde samenlevingen geschokt worden/werden. Grootschalig gezien gebeuren voorvallen als het onderhavige overal. Zo’n klein eiland etc., etc.
   Zie New York met 324 moorden anno 2014 en New York (4 agenten beschoten, waarvan twee dood) Zie Frankrijk met het gebeuren op 7 januari 2014. Zie het programma “opsporing verzocht”. Zo kunnen we doorgaan met feiten te vermelden, die bij ieder weldenkend nieuws volger bekend moeten zijn.

  2. @Edgar: ik durf wel van mijzelf te zeggen dat ik wel Dushi Hende ben

  3. Zo’n klein eiland. Het is 5 januari 2015 en we hebben alweer 3 doden.

   Dushi Hende zullen we maar zeggen.
   Wanneer durven we nu eens eindelijk toe te geven dat we helemaal niet zo Dushi zijn als dat we zelf willen geloven ?