• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Maria Liberia-PetersCURAÇAO – Voormalig premier Maria Liberia-Peters heeft kritiek op de huidige coalitie. Ook haar partij, de PNP, maakt deel uit van deze regering. Volgens Liberia-Peters mist ze communicatie naar de bevolking toe. “Mensen moeten weten wat de regering doet.”

  Dat zei ze tijdens De Grote Radio Hoyer 2 Eindejaarsshow.

  Informatieprogramma’s
  Eind jaren tachtig brachten wekelijkse informatieprogramma’s van de overheid de mensen op de hoogte van wat de regering deed. “Welke maatregelen er werden genomen en waarom”, aldus de oud-premier.

  Maria Liberia-Peters legt in gesprek met Rick Hart uit wat ze mist bij de huidige coalitie.

  7 reacties op “Liberia-Peters uit kritiek op eigen coalitie”

  1. Misschien kan Liberia Pieters transparant uitleggen wat de deal was om als eiland de isla over te nemen van de Shell voor 1 gulden en dat Shell niets aan opruimkosten hoefde te betalen.. wie heeft er wat gekregen?

  2. Heren, van horen zeggen is gevaarlijk/riskant.
   Degenen die zulke uitspraken doen of hebben gedaan (mocht het toch waar zijn) deinzen achteruit als het eropaan komt en zeggen gewoon dat de ander leugens vertelt. Te a bisa i no ami. No ganja riba mi etcetera, etcetera.
   Ta ken ta nan di???

  3. Arrogantie ten top

  4. Liberia-Peters heeft gelijk, dat transparantie nog steeds ruim te wensen overlaat en daarmee schieten de partijen in hun eigen voet.

  5. Graag verneem ik welke procedures men moet volgen?
   Zijn er voorwaarden aan verbonden?

  6. En aandeelhoudster in Marchena hardware.
   Die politici hebben allemaal boter op het hoofd.

  7. Nathaly, je informatie en insinuatie is wel heel erg kort door de bocht.

  8. Wat ik vernomen heb is dat Liberia Peters als kleuterleidster de politiek in ging en als grootgrondbezitster eruit ging.