• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

taxiCURAÇAO – Taxichauffeurs voerden deze week actie bij Forti. Volgen hen biedt iedereen tegenwoordig ritten aan. Dit terwijl ze vaak niet over een taxivergunning beschikken. De chauffeurs gaan daarom op 7 januari het gesprek aan met de regering in de hoop de oneerlijke concurrentie tegen te gaan.

Door de oneerlijke concurrentie blijven er minder ritten over voor de taxichauffeurs. De broodwinning van de chauffeurs zou onder andere in gevaar zijn door tourwagens die illegaal toeristen vervoeren.

3 reacties op “Taxichauffeurs in gesprek met regering”

 1. Ach ja, niemand wil toch met die onbehouwen, onvriendelijke, veel te dure oplichters mee, ik heb er ooit één keer meee gereden, klein ritje voor USD 75,- , ik zei wat?? Heb die lolo Naf 75,- gegeven en er voor gezorgd dat iedereen die ik ken, nooit meer een taxi neemt, incl. ik zelf. Dat is wat ze verdienen, maak er NOOIT gebruik van, het zijn boeven!!

 2. Laatst vraag ik de prijs voor een rit van de Megapier (wat een naam voor een strookje beton van 20 meter) naar Willibrordus.
  $ 80,- , werd me verteld met een stalen gezicht.
  Vervolgens bel ik dan natuurlijk een kennis die me ophaalt. Wie moet hier nu boos van worden ?

 3. Komen er dan ook normale prijzen, zodat men in de toeristische sector de toeristen kan adviseren om met de taxi te gaan?? Tegenwoordig is het goedkoper om voor een dag een auto te huren, dan even heen en weer met de taxi naar het centrum te gaan..