• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De prijs van benzine en diesel gaat per 30 december omlaag. Per liter benzine betaal je dan 1,81 gulden. Dat is twintig cent goedkoper. De prijs voor diesel gaat met zestien cent omlaag en is dan 1,60 per liter. Begin deze maand daalde de benzineprijs ook met twintig cent.

  5 reacties op “Benzine- en dieselprijs omlaag”

  1. Edgar, zal wel zo zijn. Overal, ook waar u woonachtig bent, gaat dat zo. Misschien is wat u daar zei koren op de molen van o.a. de Shell, Exxon en zo door. Tot vandaag is “het kwartje van Kok” niet terug gegeven. Denken de respectievelijk opvolgende regeringen net als u?
   Ook de olie producerende landen zijn het niet met u eens. Anders gaan de prijzen per vat niet omlaag. Is ongeveer $ 15 in die regio.
   Arie, zeker dat u (als bestuurder van een motorvoertuig) steeds bij het bijtanken daarvan, staat te juichen, in de plaats van het bijval geven aan Edgar? Anders ik wel, hoor.

  2. Ja Edgar, jij bent de enige.
   Wij zien de pompprijzen liever correct en dat men de verliezen op andere plaatsen opvangt daar waar het fout ging.

  3. Tot nu toe ben je de enige die reageert op dit goeie nieuws Edgar 😉

   Ik ben wel blij dat er nu (al is het dan misschien tijdelijk) flink minder betaald hoeft te worden voor brandstof, ik denk dat je inderdaad een van de weinigen bent die niet vooraan staat te juichen.

   Bon Pasku.

  4. @Edgar, De prijs is al heel lang erg laag in de wereld maar bleef heel hoog op Curacao. Ik neem aan dat ze de verliezen allang hebben goedgemaakt.
   De verliezen liggen zowiezo bij te hoge salarissen etc. Daar moet je gaan kijken.

  5. Ben ik nu echt de enige die liever had gezien dat de tarieven gelijk waren gebleven ? Dat was een uitgelezen moment geweest om een deel van de verliezen goed te maken en wat stabiliteit in de markt te brengen. Wat hebben we er aan om nu 20 cent naar beneden te gaan en straks weer 20 cent omhoog. Naar beneden wordt nooit als een probleem ervaren, maar omhoog wel.
   Een gemiste kans derhalve.