• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Visit of Minister Balborda Dec 19 2014CURAÇAO – Volgens de General Manager van Sambil, Jonathan Cohen, moet de verkeerssituatie rond het winkelcentrum worden aangepast. Dit vanwege de verwachte drukte na de opening en de verkeersveiligheid. Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning bracht onlangs een bezoek aan Sambil.

Tijdens zijn bezoek werd de situatie besproken en werden er ook plannen voorgelegd. Het gaat onder meer om het maken van voorsorteer- en invoegstroken, zodat het verkeer beter kan doorstromen aan de Weg naar Westpunt en de Veerisweg. Daarnaast is er ook een plan voorgelegd voor een bushalte met bank en overkapping

9 reacties op “‘Verkeerssituatie rond Sambil moet worden aangepast’”

 1. Minister brengt bezoek …. plannen voorgelegd ….ook voor een bushalte met bank.

  Wat voor een microgeneuzel is dit? Een minister moet zich bezig houden met beleid en financiering daarvan. Operationele zaken moet hij overlaten aan zijn personeel (diensthoofden, chefs etc.). Of gaat Zijne Excellentie dadelijk zelf de asfalteermachine besturen?

 2. Mooie locatie om na de mislukking is (h)erkend er een giga leisure/sportcomplex van te maken
  Bedankt familie Cohen …

 3. Ach ja, typisch Curaçao, de politicie hebben hun zakken gevuld, het eenvoudig denkende deel van de bevolking een worst voorgehangen, die ze straks kunnen inruilen voor een ‘airconditionde zit/hang plaats’ in het winkelcentrum.

  Misschien kan men er na een jaar een tehuis voor kinderen zonder ouders van maken, makkelijk alles onder 1 dak!

  Of een nieuwe Sambil gevangenis?

 4. Wie draait op voor de kosten van deze aanpassing ? De Curacaose belastingbetaler ?

 5. De eerste maand zal het druk zijn, dan moet heel Curacao zich daar laten zien. Dan eten ze hun buikjes weer helemaal vol met allerlei troep die ze echt NERGENS anders kunnen vinden.

  Maar…………na een maand (misschien 2 maanden) is Sambil uitgestorven, behalve de hangjeugd en andere criminelen.
  En de toeristen ?
  De Amerikaanse toeristen kennen shopping malls maar al te goed, die hoeven ze niet nog eens op vakantie te zien.
  Hoe een eiland zichzelf om zeep kan helpen, alleen omdat een aantal politici er wat geld aan kunnen overhouden.
  En ondertussen maar vol blijven houden dat zij het goed voor hebben met het eiland en dat Nederland de grote boosdoener is.

 6. Wie o wie heeft de bouwvergunning dan afgegeven wetend dat dit een problem zou worden?, of is de kundigheid van DOW niet genoeg om dit te voorspellen?.

  Laat ons radden, de corrupte Schotte heft geld onder de taffel gekregen voor dit project en de marionette Cooper heft het goedgekeurd zonder na te denken. Lang leve de corruptive en onkundigheid van de regeerders van Curacao.

  Balborda krijgt nu ook een pot met geld om de situatie te “verhelpen”. Stelletje zwakelingen, laat Sambil door de stront zakken en het maar zelf oplossen. Ze hebben nog niets betekend voor Curacao, allemaal slavenarbeid en illegalen hebben dat gebouwd plus is het een groot witwas project uit Venezuela.
  YWN

 7. Grappig hoe het hier bij ons in z’n werk gaat: het shopping center opent binnenkort haar deuren en nu moet er nog nagedacht worden over de verkeersveiligheid bij het inkomend en uitgaand verkeer. Hadden we nog niet zolang geleden ook niet zo’n situatie bij McDonalds St.Rosa. En dan maar beweren dat wij niet echt hardleers zijn. Nou een klein beetje dan ?

 8. Die 20.000 mensen die per dag naar Sambil gaan.. Zal wel heel druk worden!

 9. Hahaha verwachte drukte? Dat hele pand staat leeg… wordt een gezellige boel daar tijdens de “opening”