• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  vuurwapenCURAÇAO – De eigenaar van een minimarket aan de Mirla Plateweg is zaterdagavond overleden na een gewapende overval. Het gaat om Zufeng-Li, geboren op 10 februari 1984 in China. De man werd door de overvaller geraakt in zijn borst. Bij aankomst van de politie lag hij op de grond en gaf hij geen teken van leven meer.

  De man en zijn vrouw wilden het pand via de achterdeur verlaten. Toen ze de deur openden stonden ze oog in oog met drie gemaskerde overvallers. De winkeleigenaar duwde zijn vrouw terug de winkel in om haar te beschermen. Op dat moment hoorde ze een schot. Haar man werd daarbij fataal geraakt. Het drietal maakte de portemonnee van de man buit en sloeg op de vlucht.

  Tip
  De politie is op zoek naar informatie. Mocht je iets hebben gezien of meer weten over de overval, bel dan met de politie. Dit kan tijdens kantooruren via het telefoonnummer 8666140/192. Daarnaast kun je 24 uur per dag contact opnemen met telefoonnummer 917 of anoniem bellen naar 108.

  12 reacties op “Eigenaar minimarket doodgeschoten bij overval”

  1. Goor tuig.

  2. echt erg dit.
   1 dode en de buit is een portomonee met misschien 200 gulden.
   branden in de hel is een nog te milde straf!
   middel eeuwse straffen moeten hier toegepast worden.
   maar ja, de daders zijn waarschijnlijk toch niet te vinden.
   stelletje laffe honden.
   als ik een chinees was had ik er voor gezorgd dat alle chinezen hun toko dicht gooien rond kerst, oud en nieuw en carnaval.
   vrolijk kerstfeest!

  3. Triest , triest, triest, ik wens de vrouw en nabestaanden van deze hard werkende man heel veel sterkte!

  4. Alleen zijn portomonee??
   Niet eens de standard pakjes sigaretten en telefoon kaartjes buit gemaakt??
   Echt zo erg dit!!

   Sterkte aan de familie.

  5. Nou dacht ik dat wij bevreesd waren, dat bij het vertrek uit het Koninkrijk, wij ten prooi zouden vallen van onze overbuurman. Maar ik krijg zo het idee dat China wel eens orde op zaken komt stellen en haar onderdanen hier komt beschermen. Nou van mij mogen ze want nos mes no por.

  6. Wat erg weer! Zeker na het gebeuren van vorig jaar waarbij een Chinees koppel werd doodgeschoten in het bijzin van hun kindje. Wat hebben deze arme mensen misdaan?? Mensen die dit een ander aandoen verdienen geen plek op deze aarde. Doodeng dat dit soort figuren gewoon rondlopen op het eiland. Veel sterkte voor de familie van de overledene.

  7. In een woord: vreselijk. Wat een ongelooflijk tuig dat de waarde van het leven niet kent, alleen die van een ordinaire portemonnee. Tegenover dit soort randdebielen sta je toch gewoon machteloos. En als deze drie klootzakjes met het brein van een mongool al in de kraag gevat worden, mogen ze na een paar weekjes brommen gewoon weer lekker naar mama. . Wanneer houdt deze ellende nu eens op?

  8. Wat een laffe daad. Je zal het maar op je geweten hebben. De wraak is aan God.

  9. Ja Kerst.. dan moeten we naar al die dure feestjes toe en natuurlijk VIP met dure whiskey en dat moet ergens van betaald worden.

  10. Hopi tristu e kos aki. Pakiko jonkuman bo a hasiele. Kon bo ta celebra bo pasku. Kibrando un famia for di otro. Chinesnan na ta tambe ta hende meskos ku bo.
   Kon bo ta sigi biba kordando so ku bo a mata un hende .

  11. Het is weer de tijd van het jaar. Moordenaars van die toko aan CCSbaaiweg zijn ook nooit opgepakt ondanks camera beelden.

  12. Pober chines ku tin ku traha dobel duru pa su plaka, lew foi kas, ta muri paso un of otro payaso sin pariba, sin pabou, malkria, habuzador ta tire mata pa un tiki plaka. Mundu mes lo kaba ku e desgrasiado nan ei.

   Mama nan lanta foi sonjo stoi resa den misa i wak ta kiko bosnan yu nan ta hasi.