• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

demonstratie-klein-150x150CURAÇAO – Via alle mogelijke mediakanalen werd de demonstratie tegen de huidige regering aangekondigd door oud-premier Gerrit Schotte. gisterochtend om 08.00 uur werd er verzameld op het Wilhelminaplein. Zelfs bij een ruime schatting waren er geen tachtig mensen.

Dat meldt Caribisch Netwerk.

‘No Mas’
De harde kern die is opgekomen, is in witte t-shirts gekleed met daarop de tekst “No mas”, zo kan het niet langer. Het is genoeg, de regering moet naar huis, scandeert Schotte tegenover zijn trouwe achterban. “Na de zonbelasting moeten we straks zeker ook gaan betalen voor de regen? Gaat Jardim de regenbakbelasting invoeren.”

Lastenverlichting

Verschillende demonstranten missen de gezelligheid op straat die zo kenmerkend vinden voor de decembermaand. Ze zeggen dat het komt omdat de bevolking steeds meer belasting moet betalen. De aangekondigde lastenverlichting van volgend jaar komt voor hen te laat.

Jardim
Minister José Jardim van Financiën komt uitleg geven in de Staten, en dus neemt Schotte zijn achterban mee naar de publieke tribune. Daar wordt vergaderd over het voorstel tot wetswijziging van de belastingen en zullen de volksvertegenwoordigers het laatste woord hebben.

2 reacties op “Massale demonstratie tegen regering blijft uit”

 1. Your Worse Nightmare, asjeblieft laat deze stand-up comedian in de politiek blijven, dan weten wij tenminste waar hij is. En is het je opgevallen dat ze daar in die sède van hun nog een paar dozen met oude (ik hoop ongedragen) T’shirts hebben gevonden.

 2. Schotte je bent niets meer dan een payaso, ga aub de politiek uit en stop met het proberen leegroven van Curacao.

  Je kan nog geen 60 man op de been krijgen, je bent ook zo dom geweest om dit te doen terwijl mensen moeten werken, wat dacht je “oh ja meneer Schotte, ik verlaat mijn werk wel even om voor u te gaan demonstreren”, hahahahah. Zo idioot.

  We kunnen niet wachten tot uw veroordeling zodat u nooit meer door een screening kan komen en nooit meer Curacao zal kunnen regeren.
  YWN