vuurwapenCURAÇAO – Een overvaller is gisteren in zijn buik geschoten door een agent. Rond 20.45 uur overvielen vier gewapende mannen restaurant  Mango’s aan de Jan Noorduynweg. Alle klanten werden daarbij bedreigd en gedwongen hun spullen af te staan. Twee slachtoffers bleken echter agenten in burger te zijn en een van hen loste een schot.

Een van de overvallers werd daarbij geraakt in zijn buik, waarna ze alle vier op de vlucht sloegen.

Aanhouding
Later kreeg de politie een melding over een gewonde man aan de F.D. Rooseveltweg. Het bleek om de overvaller te gaan. Hij zat in een auto met een vrouw en werd aangehouden. Per ambulance werd hij vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor zijn schotwond.

7 reacties op “Agent schiet overvaller in buik”

 1. Crimicao, wat moeten zij anders? De kogel net als een honkballer terug meppen c.q. het veld uitslaan? Wat zou u doen? Met de borst opvangen? Trouwens, ook meneer de agent moet aan zijn eigen hachje denken. Te veel naar Clint Easwood gekeken?

 2. Jammer had iets lager moeten richten. Geen voortplanting meer mogelijk.

 3. Thank you for the two undercover policeman being at the place at the right time. KUDOs.

 4. Wat is dit nu weer vervelend allemaal. Mango’s is ons favoriete tentje. De eigenaars zijn zo aardig en behulpzaam. Wat een sdchrik voor iedereen.

 5. Goede actie van deze agenten. Bleven rustig bij een overval en lostten de zaak netjes op. Minder leuk voor de overvaller, maar dat is het risico van het vak. Nu maar hopen dat de andere overvallers ook worden gepakt.

 6. Goed gedaan van deze agent . Deze man verdient een bedankje van iedereen. Hopelijk leren de overvallers hun les en is het een waarschuwing voor eventuele volgende kandidaat-overvallers.

 7. Geweldige actie van agent in burger, yeah!!! Jammer dat hij die andere drie niet geraakt heeft! Moet hij wel op gaan oefenen. 🙂
  Een deel van het security personeel zodanig opleiden dat die ook (raak) mogen schieten?
  Want met respect, nu heb je aan het meeste securitypersoneel helemaal niets. Volgens mij rennen ze weg als er een overval plaatsvindt.
  Oh ja, is het eten koud geworden?