• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  TSA member group at Sambil dec 2014CURAÇAO – Er komt mogelijk een taxicentrale in het winkelcentrum Sambil in Veeris. De directie voert overleg met het bestuur van Thirty Steps Association (TSA) over permanente taxidiensten bij de ingangen. In andere landen waar ook Sambil-vestigingen zijn, is al sprake van een overeenkomst tussen taxi’s en het winkelcentrum.

  Taxichauffeurs kregen gisteren een rondleiding in Sambil. General Manager Jonathan Cohen sprak hen tijdens deze rondleiding toe over een mogelijke samenwerking.

  Jonathan puts sticker on TSA taxi 25 - Dec 2014

  6 reacties op “Mogelijk taxicentrale in Sambil”

  1. Saus weer vroeg aan de borrel zeker weer.
   Heb je de foto niet bekeken..
   Die boys in de gele shirtjes.. waar zouden die vandaan komen denk je.
   Het is gewoon vestzak broek zak.
   Verplaatsen van plekje,
   Het is echt geen Colombia waar iedereen inderdaad met een taxi kan komen omdat het 5.50 kost voor een ritje Sambil Salina.

   Het zal wel gewoon een taxi standplaats worden. meer niet.

  2. Ach ja, het houdt de mensen van de straat, lekker de hele dag rondhangen in het air conditionde winkelcentrum, een heerlijk dagje uit voor de minima die geen geld hebben voor airco en het aanbod in de winkels. Ik, en vele met mij, zullen er nooit komen, we gaan toch echt niet naar die achterbuurt om eens lekker te shoppen, welnee, wij blijven onze voordelige koopjes halen in Miami en Nederland, ok, we vergeten even het ticket, maar wat kan ons het schelen, wij hebben geld genoeg!!

  3. Sambil staat in het teken van en betreft één grote geldwitwasserijmachine , via gecontroleerde en veilige vliegreizen zogenaamde werkbezoeken van minister met diverse grote $$ reiskoffers! gebruikmakende van hun diplomatenpaspoort.

  4. Edgar, bespeur ik hier grote twijfels over de verstandelijke vermogens van de visionairs Schotte en Cooper bij het binnenhalen van Sambil? Dat is bijna zelfmoord 🙂

  5. Met steeds groter wordende verbazing lees ik alle ideëen m.b.t. Sambil en de binnenstad. En iedere keer vraag ik me dan af of ik soms op een ander Curacao leef ?
   Kennelijk bestaat er ook een schathemelrijk Curacao, waar de bewoners allemaal multimiljonair zijn, die de hele dag alleen maar shoppen, eten en op het terras zitten.
   Huurprijzen waar omzetten voor moeten worden gedraaid welke slechts bestaan in de dromenwereld van veel ondernemers.
   Bezoekersaantallen per dag waardoor het noodzakelijk zal zijn iedere dag 10 jumbojets met kooplustigen in te vliegen.
   En dan heb ik het nog niet eens gehad over de noodzakelijke logistiek om dit draaiende te houden.

   Welkom in Utopia zou ik haast willen zeggen.

  6. Nog een obstakel om de brood van tafel te verwijderen van tientalen Curaçaoënaars