• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  ArkeCURAÇAO – De tweede Boeing 787 Dreamliner van Arke is gisteren rond 14.12 uur geland op Hato. Na aankomst vloog hij door naar Aruba. Rond 16.30 uur landde het vliegtuig op Arubaanse bodem. Het vliegtuig werd donderdag in ontvangst genomen van Boeing in South Carolina en kwam op 12 december aan in Nederland.

  Arke is op dit moment de eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij die vliegt met dit toestel. De luchtvaartmaatschappij maakte in maart bekend drie vliegtuigen van het type Boeing 787 Dreamliner in te zetten voor vluchten naar Curaçao. Maart 2015 wordt er een derde toestel aan de vloot toegevoegd.

  Meer vluchten
  De luchtvaartmaatschappij zet in de kerstperiode en in de zomer van 2015 meer vluchten in naar ons eiland. In de zomer komen er twee extra vluchten per week bij (woensdag en zondag). In totaal gaan er dan negen per week vluchten naar Curaçao. Aanstaande zondag en op 4 januari is er een extra vlucht wegens de kerstdrukte. Vanaf 9 januari wordt er op vrijdag een extra vlucht uitgevoerd. Dit voor een periode van acht weken.

  www.versgeperst.com