• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  CocaineCURAÇAO – De kustwacht heeft gisterochtend 212 kilo cocaïne onderschept. Daarbij zijn zeven aanhoudingen verricht. Een andere boot werd gesignaleerd op het Spaanse Water doordat hij vreemde bewegingen maakten. De kustwacht besloot daarop een kijkje te nemen. 

  De boot werd uiteindelijk gedwongen te stoppen bij de Caracasbaai. Tijdens het doorzoeken van de boot werd de drugs gevonden. Naast de cocaïne trof de kustwacht ook 1160 gram marihuana aan. Beide boten zijn in beslag genomen. De zeven arrestaties betreffen C.S(21), R.S.(40), L.A.( 26), G.S.(24), L.A.(30), C.K.(41). en H.S.(54).

  4 reacties op “Kustwacht onderschept 212 kilo cocaïne Caracasbaai”

  1. De heren verklaarden om vrij te komen, dat ze gewoon aan het zwemmen waren en vinden het maar vreemd, dat de rechter dat niet geloofde en dus vast blijven zitten.

  2. Zolang de vraag in de VS er is zullen er in deze regio drugs worden geproduceerd en vervoerd. Dweilen met de kraan open en de prijs wordt steeds hoger. Bezigheidstherapie voor de kustwacht.

  3. @ Phillippe Maaskant,

   Aan de ene kant heb je gelijk, maar aan de andere kant moeten we niet wegrennen voor bedreigingen. Wanneer we daar aan toegeven dan hebben we als maatschappij echt verloren.

   Het OM zou nu alvast naar buiten kunnen brengen dat het een extra tarief gaat invoeren voor bedreigen van personen van het justitieel apparaat. Alle gevangenisstraffen maal 2 en uitlevering aan de VS. En ik neem aan dat de VS hen graag wil hebben, want ze kunnen altijd volhouden dat de drugs voor de VS waren bestemd.

   Maar goed, met ons huidig strafrecht zullen ze hooguit 3 jaar met aftrek krijgen oftewel die staan alweer buiten voordat het hele proces goed en wel is begonnen.
   Neem aan dat Marije Vaders wel weer op de proppen zal komen en zij zal wel gaan beweren dat niemand wist dat de drugs aan boord zaten. De eigenaar zal beweren dat hij gewoon de boot aan het testen was en de rechter zal gemoedelijk knikken.
   Dit eiland slaat wit uit wanneer er ooit een orkaan over het eiland raast, zoveel drugs zijn er op deze klip.
   En men vindt het allemaal heel normaal.

  4. Onhandig. Buiten de territoriale wateren hadden de Amerikanen ze overgenomen. Nu moeten de kustwachtmensen weer oppassen als ze gaan stappen.