• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  GevangenisCURAÇAO – De 24-jarige Y.W. is gisteren veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Dit wegens het plegen van een gewapende overval op Toko Ping. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). De overval vond plaats op 8 augustus.

  Bij de overval maakten W. en een medeverdachte twee geldlades, sigaretten en belkaarten buit. Het personeel van de toko werd daarbij onder schot gehouden.

  Crimineel verleden
  W. heeft in het verleden ook een gewapende overval gepleegd en vastgezeten voor hetzelfde delict. Hij was net twee maanden op vrije voeten toen hij de overval op Toko Ping pleegde. W. zat nog in zijn proeftijd. Om deze reden en de ernst van het delict besloot de rechter een relatief zware straf op te leggen.

  3 reacties op “Vijf jaar celstraf voor overval op toko”

  1. @Nardy, Het verbaast met dat het dievenadvocaten gilde die graag dieven en criminelen beschermen niet Brian Mariano gebruiken.. Je kan immers niet de 1 wel veroordelen en zijn straf niet laten uitzitten en iemand anders wel. Willekeur?

  2. Recidive?? Zo’n mannetje berg je toch gelijk voor 10 jaar op!! kennelijk heeft de 1e straf niet genoeg indruk gemaakt.

  3. Mooie straf, maar vrees dat het een Brian Marianootje wordt. Wel veroordeeld maar niet zirten.

   Schande.