• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  SchipholCURAÇAO – Twee Nederlandse vrouwen van 51 en 52 jaar zijn deze week opgepakt op Schiphol, omdat ze 210 duizend Amerikaanse dollars in hun handbagage hadden. De marechaussee meldde vandaag dat ze geen ‘aannemelijke verklaring’ konden geven waarom ze zoveel geld bij zich hadden.

  Het bedrag is in beslag genomen. Beide vrouwen deden afstand van het geld. Nadat ze een boete van in totaal 19.250 euro hadden betaald, werden ze vrijgelaten.

  Onderzoek
  Het betrokken rechercheteam doet nu nog verder onderzoek naar de herkomst van het geld. Dit onderzoek staat onder leiding van het Openbaar Ministerie in Haarlem.

  © Novum

  5 reacties op “Vrouwen gepakt met twee ton in handbagage”

  1. @ NU. Hmmmmmm…….”RAAR”!!!!

   Zo raar vind ik dat niet. Als ze nu op HATO waren gepakt, zou het wat anders zijn en hadden we er wat aan gehad voor het criminaliteitsfonds. Ik mis wel het bericht over de hype van black friday op Curacao, waarover we Quincy Gario niet horen. Dat is raar.

  2. @ Abraham Mossel
   Inderdaad, je kan me niet volgen. En komt je waarschijnlijk ook goed uit.
   Stel even he dat er stond: “twee curacaose opgepakt met………”
   Wat zouden dan de reacties zijn? Catch my drift nu???

  3. @ NU, Ik kan je ff niet volgen. Maar zal je ff van een reactie voorzien. De twee dames hebben of jaren lang als een bultwalvis op hun rug dit geld verdiend of zijn niet in het bezit van een zogenaamd vermist diplomaten paspoort.

  4. Ja, je moet het ook niet in munten meenemen 🙂

  5. Geen reactie vanuit de Nederlandse gemeenschap op dit bericht???
   Hmmmmmm…….”RAAR”!!!!