• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De prijs van benzine gaat per 2 december met twintig cent omlaag. Per liter betaal je dan 2,02 gulden. De prijs van diesel blijft volgende maand nagenoeg gelijk. Een liter diesel kost 1,78 gulden.

  5 reacties op “Prijs benzine omlaag”

  1. @ Curacaosenaar:
   A simple mind is a joy forever!

  2. Het is heel erg triest en lastig dat toen een man heeft een motor van Waterstof ontwerpen .De mensen waren zo boos en irritante op de ontwerper van Waterstof motor dat ze hebben een planning gerealiseerde om de Ontwerper te achtervolgen om hem te vermoorden want in die tijd was als auto op Waterstof rijden dan verloren de Aardolie haar waarde ,
   .Maar toen dat de Ontwerper van Waterstof motor heeft gehoord dat de mensen zoeken hem om te vermoorden door angst heeft hij zelfmoordgeplagen . En nu in deze tijd is de waarde van Aardolie toch onwaarde geworden want het is nu Solarenergie motorvoertuigen

  3. Met een prijs van <67 dollar per vat betekent het voor Venezuela een drama, want ze hebben 136 dollar per vat nodig voor de economie van het land. Rampzalig dus. Met de oliedagprijzen is geen toekomst van ISLA e.a. te bepalen, want de prijs kan zomaar weer het dubbele van nu zijn.

  4. Wat betekent de sterke daling van olieprijs voor PDVSA?

   ” Oct. 26, 2014, Venezuela has scrapped plans to sell U.S. refining unit Citgo, the country’s finance minister said in an interview published Sunday by a local newspaper, offering the government’s clearest statement yet on the potential divestiture.”

   En wat betekent dit voor toekomst ISLA?

  5. Straks is de bezine nog goedkoper dan diesel..