• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  vuurwapenCURAÇAO – Een man is woensdagnacht rond 03.00 uur in zijn been geschoten door een agent. De politie loste een schot nadat twee mannen  die een overval hadden gepleegd op de vlucht waren geslagen. Dit gebeurde in de omgeving van Veeris.

  De mannen reden op scooters en jaagden een automobilist op. De man in de auto verloor daardoor de macht over het stuur en botste tegen een muur van een woning. De overvallers sloegen vervolgens hun slag. Onder bedreiging van vuurwapens dwongen ze de twee mannen in de auto hun bezittingen af te staan.

  Achtervolging
  Toen de overvallers echter een politiewagen zagen, sloegen ze op de vlucht. Een van hen pakte zijn scooter en wist te ontkomen. De andere man ging te voet de mondi in. Dit leidde tot een achtervolging, waarbij de politie een schot loste in de omgeving van de Peruweg. I. werd daarbij geraakt in zijn rechterbeen, maar zette zijn vluchtpoging door.

  Aanhouding
  De 30-jarige J.C.I. werd na een zoektocht alsnog aangehouden in de omgeving. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter van I. is in beslag genomen. Van de andere dader ontbreekt ieder spoor.

  www.versgeperst.com