• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Athony Saiji: Amerigó ThodéMFK-lid Amerigo Thodé is verdachte in een strafrechtelijk onderzoek. Dat meldt MFK-leider Gerrit Schotte. Waarvan Thodé exact wordt beschuldigd is vooralsnog niet duidelijk. Volgens de partij zou het gaan om een ‘politieke vervolging’.

Mike Franco zou volgens Thodé aangifte tegen hem hebben gedaan.

Politiek belang
Volgens Schotte zou het Openbaar Ministerie (OM) ‘niet helpen aan een beter Curaçao, maar juist zorgen voor verdeeldheid binnen de gemeenschap. “Het OM gebruikt haar macht uit politieke belang om de MFK ten val te brengen”, aldus Schotte.

4 reacties op “Thodé verdachte in strafrechtelijk onderzoek”

 1. Schotte staat een Curaçao voor van allemaal criminelen, onderverdeeld in gangs, die iedere vier jaar de buit verdelen en politie, OM en wat nog meer onder justitie valt worden afgeschaft. Dat valt bij hem onder waste of money. En ja wat de andere Curaçaoënaars betreft die zich niet bij zo’n gang willen/kunnen aansluiten, jammer wegwezen.
  Nog even voordat hij onze rechterlijke macht opdoekt: vraag mij af waarom wij onze gevangenen naar Nederland brengen om ze daar op te sluiten, waarom niet naar Venezuela daar zetten ze rustig 20 man in één cel, dus is dat veel en veel goedkoper en voor familie ook veel handiger om op bezoek te gaan.

 2. http://politiek.thepostonline.nl/2012/10/09/schotte-wilde-maffiabaas-als-lid-centrale-bank/

  Leest en huivert:

  http://curacaochronicle.com/local/how-schotte-wanted-to-appoint-a-mafia-member-in-the-central-bank/

 3. En helaas zijn er weer genoeg idioten die dit soort onzin verhalen geloven. Blijf toch lachwekkend en bijzonder irritant dat criminele politici altijd het standaard verhaal op blijven reutelen: ‘het is Nederland’ of ‘dit zijn politieke tegenstanders’.

  Dat ze zelf de wet hebben overtreden is kennelijk niet belangrijk. Voor hen bestaat de wet immers niet.

 4. Meteen opbergen in Bon Futuro!