• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  toast wijnCURAÇAO – Curaçao Winery wordt aanstaande vrijdag officieel geopend. Het bedrijf produceert wijn van eigen bodem. De familie Visscher is drie jaar geleden met het plan begonnen om een eigen wijnbouwbedrijf op Curaçao te starten. De eerste druivenplanten zijn begin dit jaar gepland op plantage Hato.

  Inmiddels staan er ruim tweeduizend planten op twee hectare grond. Het is de bedoeling dat dit uitgroeit naar twintig tot 25 hectare. De wijn zal eind volgend jaar verkrijgbaar zijn. Vanaf aanstaande dinsdag kan je al wel een kijkje nemen in de wijngaarden en de wijn proeven die de familie in Nederland produceert.

  Meer informatie
  Voor meer informatie kan je de website raadplegen. Je kan ook bellen naar telefoonnummer 5123542 of 7881972.

  wijngaard-1-1280x7202

  5 reacties op “Wijn van eigen bodem”

  1. C. Monk en R. Blaauw, misschien wil orthopeed de Windt ook met jullie mee.

  2. Er zou behalve de uitbaters zelf 1 Curacaoenaar in dienst zijn, want er is op dit moment geen werk voor meer personeel. Curasausenaar zal wel teleugesteld zijn.

  3. Curacaosenaar, hoeveel Curacoaesenaars zijn er in dienst, nou dat is heel simpel en bewijst dat jij geen Curaçaoenaar bent, anders wist je wel dat dat soort werk niets, herhaal niets is voor Curaçaoënaars, dat is trabau di katibu.

  4. Goed voor Economie ,maar hoeveel Curaçaoënaars zijn er in Dienst ?

  5. Wij kunnen niet wachten om te komen proeven!