• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Etienne van der HorstCURAÇAO – Volgens minister Etienne van der Horst van Bestuur, Planning en Dienstverlening stijgt het verzuim onder ambtenaren. Het zou inmiddels om 74 ambtenaren gaan die vaak om onbekende redenen niet werkzaam zijn. In meer dan de helft van de gevallen is de reden voor het verzuimd onbekend.

Van der horst wil meer duidelijkheid en gaat het verzuim aanpakken. Hij wil hiermee het signaal afgeven dat de overheid ‘geen spelletjes meer speelt’.

5 reacties op “Verzuim onder ambtenaren groeit”

 1. allemaal een waarschuwing geven en bij de volgende keer afwezigheid ontslag geven.
  het kost de maatschappij handen met geld om die ambtenaren die niet komen opdagen voor werk in leven te houden, trouwens 90% van diezelfde ambtenaren hebben een goed betaalde bijbaan! kAPPEN ERMEE.

 2. 74 man die gewoon niet op komen draven, maar duizenden die gewoon hun eigen werktijden bepalen of tijdens diensttijd met hele andere zaken bezig zijn.

  Laten we nu eens eerlijk tegenover onszelf worden en toegeven dat we het niet zo nauw nemen met ons arbeids ethos.

 3. Heel apart, hoe kan de reden van een verzuim nu niet bekend zijn ? Slaapt de manager en/of de HR department in kwestie ?

  Plaats ze alle 74 over naar de “Politur”, en maak ze een soort van stadswacht.

 4. Meteen ontslaan dat zooitje..

  Zo werkt dat bij een normaal bedrijf ook! niet naar je werk komen dan heb je geen baan meer

 5. De meeste Ambtenaren hebben Snacks en Bar Restaurants en ze besteden liever tijd voor hun zaken terwijl; dat de Overheid blijven geld pompen voor hun vrij tijdjes ( verzuimen )