CarnavalCURAÇAO – De carnavalsroute gaat volgend jaar gewoon door Otrobanda. Dat heeft de Ministerraad gisteren besloten. Wel worden er eerst herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan een aantal publieke panden om de veiligheid te kunnen garanderen.

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een plan om de infrastructuur van de binnenstad binnen een paar jaar te verbeteren. Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning gaf eerder te kennen dat het instortingsgevaar van de oude gebouwen in Otrobanda een te groot risico vormde. Wanneer het renovatietraject van start gaat en wat er wordt gedaan aan de particuliere woningen, is onbekend.

2 reacties op “Carnavalsroute gaat door Otrobanda”

  1. uiteraard moet de zelfde route gedaan worden ,het ongeluk van het afgelopen jaar hebben ik en mijn vrouw van heel dicht bij meegemaakt .heel triest allemaal een mooie avond werd hierdoor verpest .Het dringen en duwen van de personen heeft hier ook aan mee gewerkt dat de hele zaak instortte .Hopelijk is het aankomende carnaval 2015 ,verstoten blijft van dit soort gebeurtenissen .Elkaar de schuld geven is niet nodig ,laten we het rustig houden .Pa dal un cacho no sa falta Palù

  2. Natuurlijk blijft de oude caranavalsroute, dat wisten we van te voren al. Het hele circus heeft, net zo als in de vorige jaren wederom tot dezelfde conclusie geleid. En volgende jaar; dan doen we dit hele circus weer opnieuw. Ta nos cultura.