• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  mucha pa muchaCURAÇAO – De pas opgerichte stichting Mucha pa Mucha wordt komende zondag officieel geopend door middel van een fundraising in het Bennie Leito zwembad in Otrobanda. Hierbij zullen kinderen vanaf vier jaar oud, gesponsord door familie en vrienden, baantjes zwemmen om zo geld op te halen voor de Kinderafdeling van het Sehos.

  De stichting “Mucha pa Mucha” is onlangs in het leven geroepen door personeel van de Kinderafdeling van het Sehos zelf. Mucha pa Mucha heeft als doelstelling om middels sponsoring, fundraising en evenementen voor kinderen, geld in te zamelen om de kinderafdeling van het Sehos nog kindvriendelijker te maken en de kinderen nèt dat extra’s te bieden tijdens de behandeling. Dit om uiteindelijk het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken.

  Materiaal
  Het gaat hierbij niet om entertainment zoals spelletjes of knuffels voor de zieke kinderen; dat is er al. Het gaat de Stichting Mucha pa Mucha om die apparaten en dat materiaal in te kopen die rechtstreeks voor de zorg van het zieke kind bedoeld zijn, die naast de standaard (basis)zorg gebruikt gaan worden.

  Initiatiefnemer en secretaris van Mucha pa Mucha en kinderarts in opleiding in het Sehos Joanne Wieringa legt uit wat de doelstelling van de stichting is.

  Luister hier naar Rick Hart in gesprek met Joanne Wieringa.

  Open
  Het zwembad is komende zondag open van 07.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is welkom: alle kinderen die kunnen zwemmen, familieleden en geïnteresseerden voor de veiling. Voor meer informatie over de dag en over de stichting kan je de website raadplegen.

  www.versgeperst.com