Ronald PlasterkCURAÇAO – Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties brengt aanstaande maandag een bezoek aan Bonaire. Aldaar heeft hij een ontmoeting met de bestuursleden en de gezaghebber van het Bestuurscollege en de Eilandsraad.

Daarnaast brengt hij ook een bezoek aan het museum van Washington Park en het centrum voor Jeugd en Gezin.

3 reacties op “Plasterk brengt bezoek aan Bonaire”

 1. M.D.Concepcion waarom er weer een Makamba bijhalen, wij horen dagelijks “nos mes por” nou doe dat dan. Bij nader inzien realiseer ik mij dat er niet bij staat qui dia bosnan mes por. Zoiets als het mañana dat je zoveel in Spaans sprekende landen hoort maar er wordt dan ook niet bijgezegd welke mañana ze bedoelen.

 2. Mooi, een bezoek aan het Bestuurscollege. Kunnen zij hem meteen “het verzoek voor onafhankelijkheid” overhandigen dan kan hij dat bij terugkomst in Den Haag even bij het torentje afgeven. Everybody happy.

 3. Even afwijken van het onderwerp behorende bij het bovenstaande.

  Gezien de stelling van velen qua de route van het Carnavalsoptocht kan het geen kwaad dat Plasterk, even afwijkende van zijn normale doel, het een en ander aankaart.

  In het verleden zijn er reeds slachtoffers gevallen bij het ineenstorten van zulke gebouwen en wel op dezelfde route.

  Gebruik toch een wettelijke dwang om de respectievelijke eigenaars zover te krijgen, dat zij de gebouwen, ter bevordering van de veiligheid, afbreken.

  Of anders, breek ze af op kosten van de eigenaren.

  Misschien dat zij zitten te wachten op personen als Jacob Geltdekker om alle gebouwen op te kopen?????

  Heren foei.

  Men kan als Brugman kletsen, maar wie wil de verantwoordelijkheid dragen als een persoon, nog erger, een toerist onder het puin bedolven wordt?

  Heren parlementariërs neem je taak serieus en neem de u misschien niet populaire beslissing en kijk niet naar het stemmen verlies.