• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Safety&SecurityTraining-1(L)CURAÇAO – De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft onlangs 226 veiligheidscertificaten uitgereikt. In de training werd onder meer aandacht besteed aan de veiligheid van toeristen, maar ook de veiligheid van de werknemer. Onder andere de Politur, politiekorps, douane en hotelmedewerkers namen deel aan de cursus.

  Er werden verschillende onderwerpen besproken, zoals hoe te handelen in een gevaarlijke situatie of tijdens een directe bedreiging. De cursus werd gegeven door Dr. Peter Tarlow, een wereldwijd bekende spreker en expert op het gebied van criminaliteit in de toeristische sector. Daarnaast kwam ook veiligheidsexpert Jason Keller aan het woord.

  Dushi Hende
  Tijdens de ceremonie kregen twee agenten van de Politur (toeristenpolitie) erkenning vanwege hun optreden in een diefstalzaak. Met hun hulp werd de zaak waarbij Braziliaanse toeristen waren bestolen, opgelost. Nelson Janzen en Milangelo Leito werden door minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling geëerd met een Dushi Hende-award.

  PoliturDushiHende(L)

  www.versgeperst.com