• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

garioCURAÇAO – PowNed-verslaggever Jan Roos doet aangifte tegen de activist Quinsy Gario. Dit vanwege smaad en aantasting van zijn goede naam en eer, aldus Roos. Gario meldde via zijn Twitter-account het volgende: “Heeft die racist Jan Roos van PowNed weer wat over me gezegd? Ik krijg allemaal replies van racisten.”

Dit was voor Roos voldoende aanleiding om aangifte te doen tegen Gario, laat hij weten via zijn Twitter-account. Roos verklaarde daarnaast dat de politie de zaak ‘erg serieus’ neemt. “Genoeg is genoeg. Ik laat mij niet meer beledigen vanwege mijn huidskleur.”

Activist
De op Curaçao geboren Gario is een activist die zicht inzet tegen het bestaan van Zwarte Piet. De knecht van Sinterklaas is volgens hem een racistisch reliek. Gario is sindsdien jaarlijks in het nieuws met zijn protesten.

6 reacties op “PowNed-verslaggever doet aangifte tegen Gario”

 1. Het komt allemaal toch weer goed hoor. Wij moeten samen hier uit komen mensen.
  Wij moeten ophouden met steeds de vinger op een ander wijzen, nooit gehoord van samen zijn we sterk? ELkaar afmaken heeft geen zin want de volgende generatie gaat weer wraak nemen ezn enz.

 2. @ Bobs45. Jan Roos….zucht. Powned….dubbel zucht.

  Ik kan me met velen wel vermaken met hun provocerende journalistiek als verademing tussen de droge journalistiek. Dat neemt niet weg, dat ze zich alles moeten laten gezeggen en zeker niet door een stuk loslopend wild als Gario met het woord racist altijd op de tong. Of Roos deze zaak zal wilnnen is zeker geen opgelegd pandoer en ik kan me voorstellen, dat de rechter oordeelt het zelf uitgelokt te hebben. Zou jammer zijn, want dan zal Gario niet stoppen.

 3. Gario zal weer met een verzoek voor geld komen om zijn advocaat te kunnen betalen.

 4. Het is tijd dat Gario wordt aangepakt. Hij roept maar te pas en te onpas racist terwijl hij niet eens weet wat het is

 5. Jan Roos….zucht. Powned….dubbel zucht. dat noemt zich “journalist”, maar dan in het tendentieus, ongefundeerd en bewust onnodig kwetsende segment van koepelorganisatie Telegraaf.

 6. Geef mij maar de KKK. Die geven gewoon toe dat ze racisten zijn, punt. Ze verschuilen zich niet achter welbespraakte geouwehoer.