• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Arthur Donker blijft lachen op deze klip, omdat de Partido Unión Kòrsou (PUK) beweert dat Carlos Monk niets te maken heeft met de partij.

  Naar aanleiding van mijn laatste stukje ‘PUK ging PAN halen en was gelijk KLA’ over de kleine Mickey Mouse partijen die nou opeens als paddenstoelen uit de grond schieten, kreeg ik een bericht van een van de financierders van PUK die verontwaardigt is over mijn bewering dat Monk betrokken is bij PUK en zweert bij hoog en bij laag dat het niet zo is.

  Het rare is dat al een paar weken geleden een persconferentie zou komen, maar men opeens op de partijvlag zit te wachten die uit Timboektoe moet komen voordat men een persconferentie gaat geven. Het frappante is dat zijn eigen bestuurslid mevrouw Angelique Paula in een bericht naar journalist Dick Drayer zelf bevestigt dat Monk betrokken is bij de partij en ook blij is met zijn betrokkenheid, dus ik zou haast denken dat er geen communicatie is onderling, maar ja op Curaçao en in de hemel is alles mogelijk. Dus hierbij het bericht waarin mevrouw Paula de betrokkenheid van Monk in PUK bevestigt.

  Ik blijf lachen op deze klip!

  4 reacties op “Ingezonden: Betrokkenheid van Monk bij partij PUK”

  1. Monk heeft een rampzalig CV, overal waar hij gewerkt heeft is het fout gegaan. Toen er een onderzoek werd aangekondigd bij de kraamkliniek waar Monk er een puinhioop van had gemaakt vloog daar ineens de administratie in brand.

   En dus eindige Monk bij de partij van lieden waarvan de strafbladen langer zijn dan hun CV’s (zoals die van mislukte MAVO leerling Schotte die faillissementen en fraudes aan elkaar reeg).

   Monk werd deze week dronken achter het stuur van zijn auto betrapt. Het zoveelste schandaal van deze geboren mislukkeling.

  2. @monkey: like

  3. Señor Monk stond 10 jaar als interim-manager op de payroll van kraamkliniek Rio Canario alwaar de man per maand 10.000 NAF opstreek. En dat ging niet goed. Doch toen SOAB eens nader wilde komen kennismaken, vloog tot 2x toe de administratie spontaan in de brand. Waarna de boel praktisch op de fles ging. Hierna werd de werkeloze Monk beloond met wat Ministerschapjes. Uiteraard na een ‘positieve screening’ van het op papier en uit wat Romer-cellen bestaande Veiligheidsdienst VDC. En zo werd Monk tijdens de regering Schotte eerst minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening. En daarna van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport. Beide namens Pueblo Soberano. Of moeten we zeggen: namens MFK? Als loepzuiver ambtenaar verzond ook deze minister, in navolging van minister-collega Elmer ‘mijn geweten is schoon‘ Wilsoe, een extra liefdesbrief aan Hillary. Of ze misschien voor hem wèl de Bientu-gelden van MFK-financieerders Robbie en Francesco wilde lospeuteren. Die liefde bleek niet wederzijds. Na nog wat coup-ongein werd Monk stilletjes geloost door Wiels. En meldde zich bij de Lindberghweg-poorten van de MKF-sede. Alwaar Gerrit Carlos warmpjes liet opnemen in het ‘prominenten’ ‘Tim Reforma‘. Om geheel zelfstandig aan zijn fraaie carrière cv ‘Magnus-verdachte’ toe te voegen.

  4. Redactie: kan die email er bij?