• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes brengt woensdag een werkbezoek aan de Verenigde Staten (VS). In de hoofdstad Washington brengt hij een bezoek aan het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en andere vertegenwoordigers. Er wordt onder meer gesproken over mogelijke samenwerkingen.

Het is de eerste keer na na 10-10-’10 dat de premier een bezoek brengt aan de hoofdstad. Asjes keert op 9 november terug naar Curaçao.

5 reacties op “Asjes brengt werkbezoek aan VS”

 1. @T.Ferwerda, Er was ook een minister die gigaschulden had bij de belastingen en graag met pistolen rondloopt die elk weekend naar Miami ging met zijn bysides om daar op onze kosten te feesten.. dat was als hij niet bij Omundo of Saint Tropez flessen champagne bestelde voor elke byside,

 2. Hij reist in ieder geval alleen. Ik kan me een ministerpresident herinneren die, terwijl het halve eiland in armoede leeft, een privefotoslaaf en blonde stoeipoes in mantelpal meenam op zijn snoepreizen.

  Businessclass en 5 sterren hotels.

 3. Wat zal hij bij thuiskomst op zijn expense report declareren. Voor hem is Amerika het walhalla van lingerie en herenconfectie.

 4. Sinds wanneer hebben wij dan geen samenwerking meer met de VS, een keer raden! waarschijnlijk sinds Fraudelyntje cq Gerrit de Raaf aan de macht is in curacrimhuis. Of niet dan Rosaria. is HET kwartje dan eindelijk gevallen.?.

 5. Gaan ze het over de brief van Wilsoe hebben?