• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

GevangenisCURAÇAO – Naast Carlos R. is nu ook Urvin W. overgeplaatst naar een gevangenis in Nederland. W. was de leider van No Limit Soldiers. In september overleefde W., ook wel bekend als Nuto, een aanslag in de gevangenis Point Blanche op Sint Maarten. De aanslag was gepleegd door R. Sindsdien was het er onrustig.

Half september probeerde R. W. dood te schieten. Zijn wapen weigerde dienst, waarna andere gevangenen de belager neerstaken. De gewonde aanvaller werd daarop ook al naar Nederland overgeplaatst. Nu beiden weg zijn moet de rust in de gevangenis terugkeren. W. is gisteren op het vliegtuig gezet, meldt nieuwssite Sint Maarten Island Time.

© Novum

5 reacties op “NLS-leider overgebracht naar Nederland”

  1. Hoe kan men verwachten dat overheden die niet eens hun gevangenen goed kunnen bewaken de veiligheid van hun burgers kunnen garanderen ? De belasting die wij betalen is onder andere bedoeld voor een veilige samenleving. Conclusie ons belastinggeld wordt verkwanseld door politici en ambtenaren die niet in staat zijn de onder hun verantwoordelijkheid vallende taken naar behoren uit te voeren.

  2. Jerrel, kiko bos nan por ?

  3. Kost een boel centen die ‘lieve’ jongens….

  4. Nos mes por????

  5. Zal de Curaçaose belastingbetaler wel fijn vinden dure gevangeniskamers met alles erop en eraan. Heb zelfs begrepen dat voor hun criminelen het menu is aangepast met goedvinden van die wannabe doctorandus in Den Haag. Buiten logieskosten kunnen de meerkosten via haar gedeclareerd worden. Of moeten wij voor hun tuig opdraaien ?