• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Elk jaar zorgt de markt op Koninginnedag weer voor gezelligheid en leuke koopjes. Bovendien kunnen de verkopers nog een redelijk zakcentje verdienen. Voor de verkoop van tweedehands spulletjes is dit jaar wel weer een vergunning nodig.

Gezaghebber Lisa Dindial probeerde te regelen dat het voor iedereen vrij zou zijn om te verkopen op de Vrijmarkt. De politie reageerde hier echter niet al te enthousiast op. Zij gaf aan de orde niet te kunnen handhaven als een nog grotere groep aan het verkopen zou slaan in Punda en Otrabanda. Dit gaat ten koste van de veiligheid, volgens de politie. Vergunningen voor het verkopen van je inboedel in Punda konden worden gehaald bij Dutch Dream Events. Voor een vergunning in Otrabanda kon je terecht bij ‘Sosiedat di Komersiantenan Otrabanda’.4 reacties op “Vrijmarkt toch niet zo vrij”

 1. Dutch Dream is uitstekend bereikbaar, (+5999) 461 9393

  Zitten in Punda op Hansi Snoa

  Maar als je nu nog een kraampje wil ben je wel te laat!

 2. het is ronduit belachelijk dat werkelijk ALLE vergunningen worden afgegeven aan dutch dream, je kan niet eens een eigen vergunning aanvragen, dat betekend dus monopolie, en ben je dus verplicht meer dan 70 gulden uit te geven om je ouwe spulletjes te gaan verkopen op deze belangrijke dag!….pure onzin, over die veiligheid, en het o zo mooie karakter van vrije markt is gewoon KAPOT gemaakt! Belachelijk, hopelijk kan mevrouw dindial hier wel wat aan doen voor het volgend jaar, dat mensen voor een klein bedrag toch een vergunning kunnen aanvragen…ook voor mensen die aan beginnend ondernemen willen beginnen, moetten toch ook een kans krijgen om te kijken of hun produkten aan kunnen slaan…klap voor de economie weer.

 3. ‘Sosiedat di Komersiantenan Otrabanda’ en waar zit dit dan wel ergens???
  Als die andere geboycot wordt zal deze wewlverstopt worden

 4. Dutch Dream Events, van dutchdreamcuracao.com? Die site word door de boeven van ICU (iseeyou.com) offline gehouden. Dus daar kan je geen vergunning verkrijgen.