• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacaohuis-2014-1CURAÇAO – De directeur van het Curaçaohuis Ann Groot-Phillips zou naar verluidt haar functie hebben neergelegd. Dit na een conflict met de gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Volgens ingewijden zouden de twee al enige tijd met elkaar in de clinch liggen. Dit vanwege een overschrijding van het budget door Wiels.

Het zou gaan om overschrijding van meer dan een miljoen gulden Eerder verklaarde premier Ivar Asjes dat het slechts zou gaan om roddels en dat er geen sprake is van spanningen in het Curaçaohuis. Groot-Phillips volgde op 3 maart 2013 interim-directeur Melvin Statia op.

8 reacties op “Groot-Phillips weg bij Curaçaohuis na ruzie Wiels”

 1. Dir zegt ze over zichzelf op de website van het Curacaohuis.

  “…Gedrevenheid en betrokkenheid zijn haar sterkste kanten. Zij beschikt over veel kennis en ervaring die zij in diverse bestuursfuncties heeft opgedaan, kan goed leiding geven en heeft uitstekende vaardigheden op het gebied van organisatiebeheer en verbeter management. .”

  En over het belang van het Curacaohuis, wat te denken van:

  “In het kader van een koninkrijksportdag is het Curaçaohuis op donderdag 18 september 2014 vanaf 13:00 gesloten. ”

  Maakt allemaal geen professionele indruk.

 2. Zoals ik al meerdere malen geschreven heb bereikt iedereen op een gegeven moment zijn competentiegrens. Laat ons, als volk van Curaçao, hopen dat onze wannabe doctoranda hiermede haar competentiegrens bereikt heeft en onze regering die daden verricht die ons van dit gezwel verlossen.

 3. Haar broer zou corruptie gaan aanpakken,
  Inderdaad opheffen die tent, ik zie het nut niet van in !!!!!!!!

 4. Hoe lang kan deze poppekast zo nog doorgaan, de rotte appel moet uit de mand.

 5. Well well

 6. Het is zolangzamerhand wel duidelijk dat deze soap ons, DE BELASTINGBETALER, een hoop geld aan het kosten is.
  En waarvoor eigenlijk? Voor iets wat in deze tijd met de ons ter beschikking staande communicatie middelen een achterhaald instituut is geworden, puur een prestigeus gebeuren is het, en meer niet.

  Een vertegenwoordiging in Nederland met alles wat daar aan vast hangt is heden ten dage niet meer noodzakelijk, we kunnen dat makkelijk vanaf het eigen eiland regelen.

  Opheffen die tent, even zoeken naar een vacature voor een visverkoopster en de hele geldverslindende klucht is voor altijd over.

 7. This woman never ceases to amaze me. Whattayathink…… zou een gratis cursus angermanagement Fraudelientje helpen ? De vele cursussen leiderschap, administrative management en tactisch leiding geven die zij gevolgd zou hebben, hebben die tijger in haar tank niet tot bedaren krijgen.
  Heerlijk toch, het volgen van die neverending soap daar in die uithoek van den Haag.

 8. Goed zo.. die mevrouw groot deed toch niets!