• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Groenten en fruitCURAÇAO – De politie heeft afgelopen vrijdag hard opgetreden tegen de Venezolaanse fruitverkopers in Punda. Tijdens een controle werd al het fruit dat niet in de kraampjes was gestald in beslag genomen. De verkopers zouden vorige maand te horen hebben gekregen de stoep vrij te laten voor voetgangers.

  Aan deze waarschuwing gaven ze echter geen gehoor. De politie nam ook kaas, groenten en alcoholische dranken in beslag.

  7 reacties op “Politie pakt fruitverkopers Punda aan”

  1. Dit is weer een duidelijk voorbeeld van prioriteiten stellen…

  2. A Scnnog:”De Rommel (die best wel meevalt) maakt het gezellig en geeft karakter, iets wat kennelijk op Curacao niet meer mag.”
   Karakteristiek is de rommel, zoals je die OVERAL op het eiland tegenkomt misschien wel, maar gezellig zou ik die VERVUILING niet willen noemen……eerder a-sociaal !!
   Maar hopelijk heb je het alleen over de barkjes….

  3. @Edgar, Volgens mij dien je winkels ook te bevoorraden op andere uren. Tevens dankzij de parkeermeters kan je nu wel makkelijker parkeren. Vroeger hoefde je tijdens kantoor uren niet naar de stad want overal vol.

  4. @ johannna,

   Ik denk dat je het nog veel vreemder zult vinden wanneer al die winkels in Punda geen voorraad meer hebben………………omdat ze niet bij die winkels kunnen komen !
   Het is voor een leverancier niet leuk wanneer je een auto 4 uur kwijt bent omdat het afleveren in Punda veel en veel te lang duurt. Ten eerste kun je nergens parkeren en ten tweede houden de verkopers bij de barkjes al het verkeer op.

   Wel handig overigens voor al die mensen die hun laptops, telefoons etc kwijt zijn (a.g.v. diefstal), want die kunnen het weer terug kopen bij de barkjes. Geen kwaad sprekerij, gewoon realiteit.

  5. De barkjes zijn jaar en dag reeds een gezellige toeristische trekpleister.
   Een van de meest gefotografeerde plekjes op Curacao.

   Ik vind het een goed idee om dit nu ook kapot te maken.
   After all, daar zijn wij goed in.

   De Rommel (die best wel meevalt) maakt het gezellig en geeft karakter, iets wat kennelijk op Curacao niet meer mag.

   Laat de tourist maar naar de steriele supermarket gaan.

   Gefeliciteerd regering van hopeloze ego-trippers.

   Weer een nagel in onze doodskist.

   A.Schnog

  6. Vind het eigenlijk altijd wel gezellig dat gerommel bij de barkjes. Die mensen werken hard om hun waar verkocht te krijgen, zo’n makkelijk leven hebben ze niet. Beetje leven in de brouwerij. Het is m.i. veel vreemder dat al die autos nog door de stad kunnen rijden.

  7. Ik heb de politie daar jaren geleden al op aangesproken. Iedere dag zorgen deze verkopers voor zeer lange files, maar de politie deed niets. Ze stonden erbij en keken erna.
   Nu blijkt dan eindelijk dat de oplossing zeer eenvoudig is…………gewoon optreden. Was dat nu zo moeilijk ???????