• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  pistoolCURAÇAO – De politie heeft donderdagnacht tijdens een achtervolging een schot gelost. Daarbij kwam Surendy Obispo Fairbairn, geboren op 17 september 1978 op Curaçao, om het leven. Hij zou zich eerder die nacht schuldig hebben gemaakt aan diefstal bij een huis in aanbouw in Brakkeput Abou.

  De dieven sloegen daarna op de vlucht. De auto werd later gesignaleerd op de Caracasbaaiweg richting Saliña.

  Achtervolging
  De politie zette daarop de achtervolging in. In de omgeving van zuurzak ging de auto een mondi in. Twee verdachten gingen vervolgens te voet verder, waarna een van hen een schot loste richting de agenten. De politie schoot daarop terug en raakte Fairbairn. Hij overleed ter plekke. Naast zijn lichaam trof de politie een geladen revolver aan. Zijn lichaam is in beslag genomen op verzoek van het Openbaar Ministerie. Een andere verdachte werd later aangehouden toen hij uit de mondi kwam. Het gaat om de 42-jarige K.D.M.

  3 reacties op “Politie geeft identiteit doodgeschoten dief vrij”

  1. Ja mee eens dat deze politie een medaille krijgt,dieven moeten met hun fikken van ander mans spullen afblijven,heel goed diegene die gezien heeft dat de dieven bezig waren en de tip aan de politie heeft gegeven!Ta basta awor!

  2. Zeer goed gedaan door de politie. Dieven en dergelijke moeten uitgeroeid worden.

  3. Een gevalletje van bedrijfsrisico. Als je niet met je vingers van een ander zijn spullen af kan blijven, op de vlucht slaat en vervolgens op de politie schiet, moet je verwachten dat deze wetsdienaren terug schieten. Geweldig van deze wetsdienaar.!! Deze man verdient een medaille!! Ta Basta Awor!!