Foto Novum/AP: Joran van der SlootCURAÇAO – Joran van der Sloot wordt geslagen door cipiers in de Peruaanse gevangenis waar hij vastzit. Dat stelt althans zijn advocaat Máximo Altez. Het gaat ook slecht met hem omdat hij verzwakt is door een hongerstaking uit protest tegen zijn overplaatsing naar de Challapalca-gevangenis.

De vrouw van de Nederlander, Leidy Figueroa, reist vandaag af naar de strafgevangenis, die op 4600 meter hoogte nabij de grens met Bolivia ligt, om hem te steunen. Hij werd overgeplaatst omdat hij zich volgens gevangenisautoriteit INPE niet aan de regels hield in de Piedras Gordas-gevangenis.

Dushi
Dushi Trudie, de onlangs geboren dochter van het echtpaar, reist niet mee om Van der Sloot te zien. Het kind is volgens Altez nog te klein voor de lange reis. Ondanks berichten dat de Nederlander zijn dochter niet zou mogen zien verwacht de raadsman dat dit over een tijd toch mogelijk is.

Geen reactie
De Peruaanse gevangenisautoriteit en het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag konden niet direct reageren op de gezondheidssituatie van Van der Sloot.

© Novum

14 reacties op “Advocaat: Joran wordt mishandeld in gevangenis”

 1. Ach…. gossie…..kusje d’r op???
  Dadelijk begint hij ook nog te klagen dat hij
  geen jacuzzi heeft met gouden kranen

 2. ach gossie…… kusje d’r op ???
  Dadelijk begint hij ook nog te klagen dat hij
  geen jacuzzi heeft met gouden kranen…
  Word zeker ook weer wereldnieuws??

 3. Het over het paard gegooide kind word nu zelf geslagen……huilie huilie ?????

 4. ach………kusje d’r op ????

 5. Hij denkt zeker zo zijn straf te mogen uitzitten in Nederland

 6. Wow, how sad. He should have thought about that before he committed the crimes. But why are we still talking about it? Case has been closed, move on…

 7. Oh wat zielig!

  Dat is zeker erger dan 2 vrouwen vermoorden?

 8. Hehe, eindelijk eens goed nieuws over Joran.

 9. Opsluiten in een kerker en de sleutel weggooien.

 10. Wat zielig

 11. Zijn advocaat wil zeker door Nederland betaalt worden wand het geld van der sloot raakt te ver op en dat kost `n hoog inkomen . Dus wordt er `n zielig verhaal uit de duim gezogen om deze gewetenlozen moordenaar onschuldig en zielig over te laten komen en zijn straf niet uit te laten zitten en on nodigen kosten te maken aan deze man.

 12. Ik raad iedereen aan om, als je niet wilt verzwakken, geen hongerstaking te houden.

 13. Lekker langzaam weg laten rotten daar.

 14. Weet dit verwende nest ook een keer hoe je je voelt als je onrecht word aangedaan. beste manier om van dit stuk drek af te komen, is deur op slot en de sleutel over de muur in het oerwoud gooien. opgeruimd staat netjes.