• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  CBSCURAÇAO – Ondernemers hebben meer vertrouwen in de economie. Dat blijkt uit de Conjunctuurenquête van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het betreft een lichte stijging. 44 Procent van de ondernemers geeft aan dat het vertrouwen in de economie verslechterd is. Vorig jaar december betrof dit de helft van de ondernemers.

  “Bovendien is het percentage bedrijven wat heeft aangegeven dat het vertrouwen is verbeterd, nu toegenomen naar 6 procent. Ofschoon laag is dit een verbetering ten opzichte van de ongeveer 2 procent van de afgelopen drie jaren”, aldus het CBS.

  Sectoren
  In de financiële sector zijn ze het meest optimistisch. Bijna 73 procent van de ondernemers geeft aan vertrouwen te hebben in de economie. In de bouw is het vertrouwen ook duidelijk verbeterd: van 36 naar 47 procent. In de handel (38 procent) en de horeca (34 procent) is het minder gesteld met het vertrouwen.

  1 reactie op “Vertrouwen in economie licht toegenomen”

  1. Nou, dat vertrouwen zal nu wel heel snel kelderen, nu bekend is geworden dat het parlement de screening wil afschaffen…