• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gesloten sluitenCURAÇAO – Het Indonesisch restaurant Tempo Doeloe sluit zijn deuren. De tent is failliet verklaard. Dat meldt de curator in een persbericht. De oorzaak ligt volgens de ondernemers bij de veranderde markt en het economisch klimaat. Daarnaast zou het toenemende aantal restaurants een rol hebben gespeeld bij het faillissement.

Daardoor trok het restaurant minder bezoekers.

12 reacties op “Restaurant Tempo Doeloe sluit zijn deuren”

 1. Bert, specialieit was de rijsttafel?

  Goh, en ik maar denken dat het de Big Mac was.

 2. Jammer, heerlijk gegeten tijdens ons verblijf bij hotel Floris Suite! Een specialiteiten was de rijsttafel.

 3. Hoe hoog is een redelijke prijs voor een exotische maaltijd ?
  Selamat tinggal tempoe doeloe.

 4. Scherpe analyse Jan.Vanachter je computer, zonder enig primair inzicht in de problemen van de horeca op Curacao. Met als kers op de taart de beschuldiging van illegale doorstart praktijken om van de schuldeisers af te komen.

  Jij weet het beter tenminste, dat merk je zo.

 5. “Als je kwaliteit levert voor een redelijke prijs, kan je iedere concurrentie aan”…….Lekker kort door de bocht Jan. Ik durf te wedden dat wanneer ik een tent heb die kwaliteit levert voor een redelijke prijs EN mijn locatie is sneller bereikbaar dan de jouwe en ligt aan het strand ipv aan het asfalt dat ik je gemakkelijk klop. Als je het zo goed weet, waarom ga jij het niet proberen. Je weet duidelijk wat er moet gebeuren. Walk the talk…….dumb talker

 6. Kwamen anders veel toeristen eten. Vooral mensen van Hilton en Marriot.

 7. Helaas vorige week nog gegeten, maar al het eten smaakte naar vuilnisbak, echt te smerig voor woorden. Dus mensen klaag nu niet, maar had goed eten voor een goede prijs geleverd, en je had niet hoeven sluiten.

 8. Mark, mij leek het juist een ideale plek, op loopafstand van Marriott, Hilton, Floris Suites, Clarion en WTC. Mooi uitzicht ook en voldoende parkeergelegenheid. Mooi gebouw en mooie bar.

  Hoewel ik er al enige tijd niet meer geweest vind ik het erg jammer en zou een doorstart toejuichen.

  Al met al baart het toch zorgen, de leegstand in Punda, de lage bezetting van de hotels en restaurants die ermee ophouden. Ik hoorde dat Aldea de volgende is die gaat sluiten, ook een schitterend restaurant met voortreffelijk eten echter gelegen in the middle of nowhere.

 9. Prima restaurant Prima service gezellige werknemers het is super jammer.

 10. Jammer!! Heb er prima gegeten. Het lag ook niet op de meest ideale plek om gezien te worden door toeristen en misschien net te ver uit de route voor de meeste locals?

 11. Het is jammer voor de eigenaars ,maar ja dat is ondernemen.

 12. Als je kwaliteit levert voor een redelijke prijs, kan je iedere concurrentie aan. Ook in de huidige tijd. Aan de locatie en de faciliteiten ligt het niet. Er zal wel een financieel foefje worden uitgehaald voor een doorstart.