• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  mesCURAÇAO – Een man (30) is zaterdag rond 21.00 uur overvallen door vier lifters.  Zij vroegen hem een lift naar Saliña toen hij een uitgaansgelegenheid in Seru Fortuna verliet. In de auto kreeg hij een mes op zich gericht, waarna een van de mannen het stuur overnam en naar Bándabou reed. Bij Santu Pretu werd hij vastgebonden.

  Ze stopten zijn onderhemd in zijn mond en lieten hem achter. Vervolgens sloegen ze op de vlucht met hun buit: de auto, 300 gulden en twee mobiele telefoons. Om 06.00 uur wist de man zich los te rukken, waarna hij een lift kreeg richting het politiebureau te Barber.

  Auto
  Zijn auto werd later aangetroffen in de omgeving van het verkavelingsplan in Grote Berg. Ook vond de politie enkele voorwerpen op plek waar hij was vastgebonden. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek.

  2 reacties op “Man overvallen en vastgebonden door lifters”

  1. Die man zal, met of zonder enig advies, nooit meer aan wildvreemden een lift/ kikkerdril, of wat ook in die richting, geven. Voor alle stommiteiten in het leven moet je lesgeld betalen. Voor het goede hoeft men niet te betalen, het is immers goed. Hoe kun je het nou in je hoofd halen, zeker om zulke tijden en op zulke oorden, wildvreemden een lift te geven? Zelfs voor het sterven moet iedereen betalen en dat met het leven. Hij kan het nog na vertellen. Het heeft hem uiteindelijk zijn vrijheid, een trauma, NAF 300 en 2 mobiele telefoons gekost.

  2. Weer een nieuwe les: GEEF ONBEKENDEN NOOIT EEN LIFT 😀