• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – Aan de schottegatweg Zuid en West kregen woensdag 78 automobilisten een boete aan hun broek. 47 van hen overschreden de maximumsnelheid. In tien gevallen betrof het automobilisten die aan het bellen waren onder het rijden. Zestien boetes werd uitgeschreven voor door rood rijden.

  Daarnaast werden er vijf processen-verbaal opgemaakt wegens rijden zonder rijbewijs, geldig verzekeringsbewijs en het niet betalen van motorrijtuigenbelasting. Er is één voertuig in beslag genomen.

  6 reacties op “Snelheidsduivels, roodlichtrijders en ‘autobellers’ op de bon”

  1. Daarom staan er in Nederland zoveel drempels en flitspalen omdat ze daar anders ook zo achterlijk rijden. Doordat er op dit eiland geen flitspaal werkt (geen geld) en drempels worden weggehaald omdat men er last van heeft zullen de cijfers van ongelukken echt niet omlaag gaan.

  2. Is dit gebazeerd op jaarbasis ? hahah wat een lachtertje.

  3. En zij hadden zeker wel hun gordel aan!!

  4. Nee, Curacaoenaar, oplossing is zwaar bestraffen.

   De realiteit is echter dat de pakkans bij bijvoorbeeld door rood of te hard rijden bijna 0 is. En als je wordt gepakt is de boete belachelijk laag en wordt deze vervolgens niet eens geind. Ik heb zelf nog enkele (terecht gegeven) boetes openstaan wegens rijden zonder nummerplaat en zonder gordels, en hoewel ik ze nooit betaald heb hoor ik er nooit meer iets van.

   Daarom wordt er hier net zo hard om een verkeersboete gelachen als Brian Mariano lachte om een veroordeling tot de gevangenis wegens drugssmokkel.

  5. Oplossing voor deze problemen zijn : Verkeerdrempels bouwen op strategische afstanden .
   Resultaten van deze Oplossing zijn dat hun luxe wagen gaat sneller kapot en vanzelfsprekende leren ze om rustig te rijden

  6. Schokkende cijfers. Dit zegt heel veel over de discipline van de Curacaoenaar in het verkeer.

   Maar trek het eens door. Zou iemand die in het verkeer geen enkel besef van regels vertoont dat wel doen op de werkvloer of thuis?