• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  AqualectraCURAÇAO – Een aantal wijken zitten zonder stroom. Nutsbedrijf Aqualectra heeft zojuist laten weten bezig te zijn met onderhoudswerkzaamheden. Het gaat hier om de wijken: Vredenberg, Steenmijn, Dominguito, Koraalspecht, Janwé, Zuurzak, Janthiel, Botelier en Zeelandia.

  Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in Klein Davelaar, Saliña, Langleven, Sint Joris, Koraal Partier, Cocorie, Santa Catharina en Beurs. Naar verwachting duurt de onderbreking tot 18.00 uur. De directie verontschuldigt zich voor het ongemak.

  7 reacties op “Aqualectra onderbreekt stroom”

  1. Ze liegen dat ze barsten ze zijn gewoon aan het schakelen de zwervers, heb twee maanden geleden een nieuwe ijskast ( 2.400,00)gekocht. mijn oude heeft het precies twee jaar vol gehouden met al dat schakelen in de wijk Montaña Abou je kan lijsten in vullen hoe veel je wild bij deze zwervers maar je krijgt geen gulden van hun terug. Woensdag 1 keer en donderdag 2 keer zonder stroom en wat mij ook opvalt, ik zie altijd lichten in de wijken van Jan Sovat tot Spaanse water toe. ra ra hoe kan dat!

  2. Ach ja, gelukkig heb ik een generator die ook nog eens goedkoper stroom levert dan Aqualectra 😉

  3. “De directie verontschuldigd zich voor het ongemak”………????My ass
   Het zal ze een rot zorg zijn. Ook op Sunset Heights (staat trouwens niet op de lijst)was donderdagavond van 20.15 tot 22.30 uur alles donker. Was dit ook groot onderhoud? Hoe halen ze het in hun botte kop om een wijk de hele avond af te sluiten?!! Mensen die ontspannen een avondje tv willen kijken na een dag hard werken, kinderen die met hun pc schoolwerk moeten maken, niet werkende airco’s….
   Zal wel een luxe probleem zijn, maar godsgruwelijk irritant is het zeker!

  4. Er zijn veel meer onderbrekingen. Bij mij woensdagavond en donderdaochtend. Geen aankondiging, geen vermelding in de media.

  5. Ik vindt het heel goed dat Aqualectra aangeeft welke wijken er voor een bepaalde tijd zonder stroom komen te zitten.
   Maar het bevreemd me dat dan een wijk als Sunset Heights ook zonder stoom zit 2 uur.
   Zorgvuldigheid is wel op zijn plaats als je de stoomvoorziening gaat afschakelen voor onderhoud/werkzaamheden, en niet weet wat er dan precies op gekoppeld zit.

  6. Agegratten mundo nobo ontmantelen en de BOO in onderhoud in de warmste periode van het jaar. Hoe kun je het verzinnen, is maar 1 woord voor zal het maar niet zeggen anders wordt het belediigend.

  7. Dit zijn geplande stroomonderbrekingen maar er zullen de komende maanden nog vele stroomonderbrekingen volgen.
   Hoe stom kunnen mensen zijn om te plannen voor groot onderhoud aan de Boo-centrale en de Aggreko’s al te slopen voordat de nieuwe dieselcentrale aan de Dokweg in gebruik wordt genomen.
   De donkere dagen voor kerstmis breken nu al aan op Curacao.