• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  SehosCURAÇAO – De operatiezalen van het Sehos zijn gerenoveerd. Alle operatieruimtes zijn nu weer in gebruik. De renovatie betrof onder andere het verouderde airconditioningsysteem. Met de verbouwing is een bedrag van 1,2 miljoen gulden gemoeid.

  Daarnaast zijn ook de muren, het plafond, het raamwerk, de ingangen en de elektriciteitsvoorziening onder handen genomen.

  3 reacties op “1,2 Miljoen voor renovatie operatiezalen Sehos”

  1. Dat geld is goed besteed. Nieuwe ziekenhuis duurt nog een tijdje, want er zullen een heleboel “onvoorziene” posten komen en de begroting zal vele malen bijgesteld moeten worden. Reken maar op minstens 50% overschrijding op begroting en 2 jaar langere bouwtijd. Kijk maar naar Sambil hoe vaak de opening is uitgesteld. Opening nieuwe hospitaal gebeurt niet voor het jaar 2020.

  2. @ Curasausenaar. Operatiekamers moeten aan bepaalde eisen voldoen en anders mag er niet geopereerd worden of zeer beperkt. Het nieuwe ziekenhuis zal nog wel de nodige jaren op zich laten wachten. Daarom een juiste en rendabele investering.

  3. Is er een nieuwe ziekenhuis in komst of het komt een bijbouwen naast de ziekenhuis ?
   Want als Sehos vragen voor 1.2 miljoen voor renovatiewerk voor de Operatiezalen .
   Dan is het beter in die situatie van Operatiezalen blijven werken en de 1.2 miljoen storten in de opbouwen van de zogenaamde nieuwe ziekenhuis .
   Waarom nu renovatiewerken als het was voor onderhoudswerken dat was anders ,want het komt toch een nieuwe ziekenhuis .