• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Opsporing Luigino WinklaarCURAÇAO – De vijftienjarige Luigino Winklaar is zaterdag rond 15.45 uur gearresteerd in Gato. Hij wist op 21 juli wederom te ontsnappen uit het JJIC (Justitieel Jeugdinrichting Curaçao, het voormalige GOG). Op 25 april wist hij samen met de zestienjarige Sherlendo Carmelia ook al te ontsnappen uit het opvoedingsgesticht.

Toen werd hij twee weken later aangetroffen in een woning in Papaya.

Diefstallen
Winklaar wordt verdacht van het stelen van meerdere auto’s. Tijdens zijn arrestatie reed hij rond in een auto die dezelfde dag was gestolen in de wijk Gato. In het voertuig werd een vuurwapen gevonden. Winklaar is voorgeleid aan een hulpofficier en zit in voorlopige hechtenis. Zowel de auto als het vuurwapen zijn in beslag genomen.

Liomar
Liomar Winklaar, de broer van Luigino, wist op 15 mei te onstsnappen uit Sentro di Detekshon i Korekshon Korsou (SDKK). De 26-jarige Winklaar en de 23-jarige Carmelia wisten twee bewakers te overmeesteren, waarna ze er met hun wapens en mobiele telefoons vandoor gingen. De broer van Luigino is veroordeeld tot 24 jaar cel voor het plegen van een dubbele moord op een Nederlandse echtpaar in 2005. Hij werd op 23 juni aangetroffen in Papaya en gearresteerd.

1 reactie op “Luigino Winklaar (15) gearresteerd”

  1. Dit soort tuig zouden ze levenslang moeten opsluiten in een plee. Hier valt geen land meer mee te bezeilen, ze kunnen alleen maar schade aan hun medemens toerichten.