• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

mugCURAÇAO – Het ministerie van Gezondheid zet de muggenverdelging voort. Dit in verband met de verspreiding van het chikungunyavirus. Vandaag wordt er ‘geflit’ in Steenrijk, Kustbatterij, Kintjan, Cobá, Saliña Abou, Vredenberg, Marie Pompoen en Koraalspecht. Dat gebeurt in de avonduren tussen 18.30 en 21.00 uur.

De route die daarbij wordt aangehouden is als volgt: Grebelinieweg, Dr. W.P. Maalweg, Dr. M.J. Hugenholtzweg, Rotterdamweg, Dr. Martin Luther King Boulevard, Bramendiweg, Koraalspechtweg en omgeving.

Schema
Donderdag:
-Saliña Habour View en Steenmijn.
-Dominguito, Bottelier, Zuurzak, Jan Thiel/ Route: ten zuiden van de Caracasbaaiweg in Jan Thiel.

Vrijdag:
-Rooi Santu en Kas Grand/ Route: Caracasbaaiweg en de omgeving ten zuiden van de Kaminda Duvert Boy Nicolina, Rooi Santu en omgeving, Weg naar Fuik tot Cas Grandi.
-Brakkeput en Jan Sofat/ Route: Kaya Brudernan di Brakapoti tot Jan Sofat en omgeving.

Zaterdag:
-Montaña Abou, Kas di gobièrnu, Weto, Sint Tomas en Hoenderberg. Route: Cadushistraat, Kaya Sentro Médiko Montaña en omgeving.
-Kwartje en Jan Boos.

3 reacties op “Weekschema en routes muggenverdelging”

  1. Zie wikipedia – pyrethrin. Als één van de weinige middelen te gebruiken in de nabijheid van voedsel. Risico voor ongeboren kinderen in de laatse 3 maanden van de zwangerschap. Dat is andere informatie dan wat in de krant staat.

  2. Idd te laat!! Halve eiland al ziek!!

  3. Te weinig en te laat.