• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Novum/AP: Joran van der SlootCURAÇAO – Joran van der Sloot en zijn vrouw Leidy hebben een dochter gekregen. Het meisje luistert naar de naam Dushi Trudie, schrijft RTL Boulevard vandaag. Volgens de nieuwszender was het een zware bevalling, maar maken moeder en kind het goed.

Leidy koos voor de naam Dushi, Trudie was een keus van Joran, een verwijzing naar zijn oma.

Hongerstaking
Joran is nog niet op de hoogte van de geboorte van zijn dochter. Hij zit in een zwaar beveiligde gevangenis in Peru voor de moord op Stephany Flores. Daar maakt hij het naar verluidt slecht. Zijn advocaat heeft laten weten dat Joran nog altijd in hongerstaking is en dat zijn gezondheid achteruit holt. Hij heeft inmiddels problemen aan zijn luchtwegen. Bij Joran werden eerder twee mobiele telefoons in zijn cel gevonden. Daarop werd hij overgeplaatst naar Challapalca, een beruchte gevangenis in het zuiden van Peru.

© Novum

4 reacties op “Joran van der Sloot vader van dochter”

 1. Over 16 jaar hebben we weer een gast voor de talkshows. En hier in de studio: de dochter van JORAN! (applaus). Zo zal het gaan.

 2. Arm kind, Je zal maar zo’n vader hebben

 3. En over een jaar of 16 vraagt haar vriendje: ” En wat doet jou vader eigenlijk ?” Oh, die zit in de bak. En waarvoor ? Hij heeft 1 maar misschien 2 vrouwen om zeep geholpen.
  En daar sta je dan als dochter van…. Lekker voor je toekomst !
  Wat doe je zo’n kind aan ? Daar wel eens over nagedacht Van der Sloot ? Ik hoop voor je dochter dat je in ieder geval de pijp uit gaat in de gevangenis, dan kan je dochter tenminste zeggen dat haar vader is overleden, zonder verder in details te treden en zonder zich te hoeven schamen.

 4. Gefeliciteerd lieve knappe blondje met blauwe ogen… Een dochter yeahhh…
  Ze hadden haar ook Nathajora kunnen noemen.