• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – De politie heeft gisteren wederom verkeerscontroles uitgevoerd. Ditmaal betrof het automobilisten die de maximumsnelheid overschreden. In de ochtenduren was de Nijlweg aan de beurt. Aldaar kregen 18 mensen een bekeuring.

Vervolgens werden de controles voortgezet aan de Kaminda Helmin M. Wiels Boulevard en de Wèg naar Westpunt. Daar kregen respectievelijk 26 en 12 automobilisten een proces-verbaal aan hun broek.

4 reacties op “56 Snelheidsduivels op de bon tijdens controle”

 1. @ Edgar. Het hele ‘ta Basta Awor’ was bedoeld om de enorme golf van criminaliteit een halt toe te roepen. Kennelijk is men daar alweer vanaf gestapt

  Ik oordeel niet te snel. Het een sluit het andere niet uit.

 2. @ Zorro,

  Het hele ‘ta Basta Awor’ was bedoeld om de enorme golf van criminaliteit een halt toe te roepen. Kennelijk is men daar alweer vanaf gestapt en zijn ze, zoals Wancho terecht aangeeft, weer op de oude toer gegaan.

  En de criminelen lachen zich een slag in de rondte.

  Waarom hebben we hier toch een politie korps met zo’n incapabele leiding. Ze hebben geen flauw idee hoe ze de criminaliteit aan moeten pakken of hebben er geen zin in. Het is 1 van de 2 en meer opties zijn er niet.

 3. @ Wancho. De politie doet algemene controles en niet specifiek alleen op drugs en wapens. Laat de politie doen wat ze al zo lang niet of te weinig deden. Gewone en makkelijke verkeersovertredingen zijn ook niet toegestaan. Was je er bij?

 4. Dus de politie heeft van de ‘ta basta awor’ actie misbruik gemaakt door van wapen- en drugscontroles geleidelijk over te schakelen naar op doodgewone en makkelijke verkeersovertredingen te controleren.