• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Athony Saiji: Amerigó ThodéCURAÇAO – Amerigo Thodé heeft gisteren toegegeven een geluidsopname te hebben gemaakt van het besloten overleg van de commissie Financiën van de Staten met het Cft (College financieel toezicht). Dat werd gisteren duidelijk tijdens een persconferentie van de MFK.

Eerder werd een deel van de geluidsopname afgespeeld op Radio Mas. Het opzettelijk lekken van vertrouwelijke informatie is strafbaar.

(foto extra) Cft Thode
Foto: Extra

17 reacties op “Thodé bekent maken geluidsopname Cft-overleg”

 1. Gelukkig heeft de MFK het niet voor het zeggen.
  Trias politica moet niet verdwijnen.
  Curaçaose volk wees alert.

 2. De leden van MFK moet niet gaan denken dat ze de wetten naar hun dunk moeten worden uitgevoerd.
  Hun doen en laten heeft kenmerken van dictators die aan de macht zijn gekomen.
  Stemgerechtigden van Curacao u bent een gewaarschuwd mens.

 3. @nisa, als je geen geld hebt kan je het ook niet uitgeven. en helaas er zit geen olie in de grond!

 4. @Nisa, PS en MFK en de MAN zijn ook de partijen die 300 miljoenen hebben gestolen.. weet je wat met dat geld had kunnen worden gedaan ter bestrijding van armoede??

 5. Nisa,

  Wanneer PS en MFK tegen Nederland zouden ageren omdat zij van mening zijn dat Nederland het fout doet dan zou ik daar mee kunnen leven.
  Echter, de werkelijke reden dat PS en MFK tegen toezicht van Nederland zijn is omdat zij dan niet de kans hebben de tent leeg te jatten (hoewel ze nog steeds veel geld achterover hebben weten te drukken).
  De politiek hoort in dienst van de gemeennschap te staan en dus niet omgekeerd. Veel politici zien de politiek als een middel om ongeneerd de zakken te vullen en alle toezicht van buitenaf is daarbij zeer hinderlijk.
  Helaas hebben veel mensen op Curacao dat niet door en dwepen nog steeds met PS en MFK. Enig nadeel voor die mensen is dat ze over een paar jaar met de consequenties worden geconfronteerd. Een overheid die geen salarissen meer kan betalen, rentestanden van 15 % voor een hypotheek etc etc. Iemand moet immers de rekening betalen voor de streken van de politici. Er staat nergens een boom met gratis geld, tenminste ik heb die boom nog niet zien staan, dus al het geld dat door politici wordt gestolen MOET ooit een keer worden terugbetaald.
  En dat schijnen velen niet te willen zien.

 6. Zorro, hij heeft bekend dat hij gesprekken gedurende die bewuste vergadering tegen zijn geheimhoudingsplicht in heeft getaped en doorgespeeld. Of dat juridisch strafbaar is zal mij en ik denk ieder ander verder worst wezen. Ik wil niet zeggen dat de hele wereld nu weet hoe onbetrouwbaar hij is maar wij hier op Curaçao weten het en dat is het belangrijkste. Zorro, hij heeft het aan ons bekend en dat was voor de rechter ook genoeg om Monster levenslang achter de tralies te zetten. What more do you need ?

 7. Two wrongs don’t make a right !

 8. MFK en vroeger de PS zijn de enige partijen die minder maatregelen van Nederland willen invoeren op Curacao. In Nederland heerst er grote armoede, veel mensen komen niet aan een baan en de overheid in Nederland blijft bezuinigen! Moeten we hetzelfde op Curacao doen??? De Cft is een stukje Nederland op Curacao en ze willen graag armoede laten heersen. Daar ben ik niet mee eens!

 9. Laffe Thode, wordt door niemand serieus genomen en dan zoek je je toevlucht tot de MFK, de sushibak van de samenleving.

  De man is een grote mislukkeling, zelfs een vrouw kan hij niet vinden en zoekt daarom zijn toevlucht tot het soort vrouwen dat verveeld aan je arm hangt zolang je iedere maand maar betaalt.

 10. De MFK is net zo als een zak verse mosselen, eet je ze een dag te laat heb je kans dat je word vergiftigt dat noemen ze bedorven mosselen eten, en als je die eet word je nooit meer beter. Helaas heb ik het vermoeden dat Gerritje en Thodé aan een mosseltje hebben geroken en geproeft maar nog niet door geslikt.

 11. @ Wimpiri. hij is vooralsnog alleen verdachte

  Volkomen juist, ook al heeft hij bekent. Het probleem zal zijn of hij juridisch strafbaar is.

 12. Hij is de vader des vaderlands, hij offert zich op door een misdaad te plegen, opdat “Het volk” de waarheid zal weten !!!

  Is dit een aardige kreet om de zoveelste stupide actie van het niet frisse MFK clubje te verkopen?

  Hij verdient het om uit de staten gezet te worden, en die andere zwendelaar ook.
  Er zit geen greintje eerlijkheid of fatsoen bij die club, alleen maar zakkenvullen en een grote smoel. En het domme deel van de bevolking laat zich keer op keer een oor aan naaien.

 13. En voor al diegenen die geschreven hebben hij is vooralsnog alleen verdachte en nog geen dader, wat is jullie volgende reactie ? Ik weet er wel één, hij was onder invloed van een poeder en wist dus niet wat hij deed, klinkt redelijk, wat ?

 14. Yui Korsow denk je dat hij jouw woord “harikiri” in een daad zal omzetten ? Ik persoonlijk denk het niet, deze persoon is een lopend voorbeeld van “smoel so”.

 15. Ik bespeur toch vooruitgang: het eerste MFK lid wat een strafbaar feit bekent.

 16. MFK ze zijn altijd onbetrouwbaar.

 17. Zo vader, zo zoon !
  Lekker clubje die MFK, nemen het niet zo nauw met de wet. Is er uberhaupt nog iemand binnen de MFK die nog niet de wet heeft overtreden ?