• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao clean up thumbCURAÇAO – Ruim 2500 vrijwilligers hebben zich aangemeld voor de schoonmaakactie Curaçao Clean Up. Dat zijn er 500 meer dan vorig jaar. Morgenochtend worden meerdere plaatsen op Curaçao grondig onder handen genomen. Het schoonmaakmateriaal ligt al klaar op de verschillende distributiepunten.

De organisatie van de schoonmaakactie doet een oproep aan alle automobilisten om rekening te houden met de activiteiten. Dit gezien de grootschaligheid van het evenement. Alle vrijwilligers zijn voorzien van een oranje veiligheidsvest. “Sommige locaties zijn langs de weg en hier zullen vrijwilligers ook vriendelijk vragen om wat langzamer te rijden”, aldus de organisatie.

After Party
De Curaçao Clean Up wordt afgesloten met een afterparty. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen alle vrijwilligers één gratis drankje (fris of bier) nuttigen bij Kokomo Beach. Op deze manier wil de organisatie iedereen bedanken voor hun inzet.
.

2 reacties op “2500 Vrijwilligers voor Curaçao Clean Up”

 1. schoonmaakacties zijn toe te juichen,respect voor de 2500 vrijwilligers die ieder keer weer de troep opruimen van een aantal asociaale medeburgers !!!!
  De actie die nodig is ,is een goede milieuwet die een handvat geeft om overtreders ZWAAR te straffen ! Naar Malpais rijden kost meer geld en tijd dus …………dumpen maar. !!!!!
  Boetes van een paar tientjes daar wordt om gelachen, maar als je in Singapoer een peuk uit het raam gooit, ben je zomaar 500,- $ kwijt !
  Hier zou een goede sociaale controle kunnen helpen, maar zolang er nog straffeloos vuil kan worden gedumpt,haalt dat ook weinig uit !
  Kortom de overheid verzaakt in zijn plicht om het eiland schoon te krijgen/ te houden !

 2. Dit is tenminste een goed streven bravo voor alle cleaners .Het gaat de laatste jaren goed ,maar nog niet helemaal .Nog vaak zien we autobestuurders troep uit de auto gooien .En wat te zeggen van de stranden gr en kl knip Caracasbaai de troep blijft er allemaal liggen .Caracasbaai op maandag uitkijken dat je niet in de kippen botten en of de saté stokken trapt .En dan de zee in de hoeveelheid plastiek in het water is absurt ,ga kijken naar de vuilnis bakken die staan daar voor niets .het is een klijne moeite om je eigen rotzooi mee te nemen en of gebruik te maken van vuilnisbakken dit ook voor de bierflessen ,vaak kapot !!!!!!