• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Athony Saiji: Amerigó ThodéCURAÇAO – Amerigo Thodé is degene die vermoedelijk het besloten overleg van de commissie financiën van de Staten met het Cft (College financieel toezicht) opnam. Eerder werd een deel van de geluidsopname afgespeeld op Radio Mas. Het opzettelijk lekken van vertrouwelijke informatie is strafbaar.

Ochtendkrant Extra publiceert vandaag meerdere foto’s waarop zichtbaar is dat Thodé een opnameapparaat op tafel heeft liggen. Dat de opname uit de hoek van de MK zou komen, lag al voor de hand. Tijdens het overleg had Cft-voorzitter Age Bakker over het financieel beleid van de regering-Schotte gezegd dat hij het woord ‘wanbeleid’ niet gebruikt heeft. Gesteund door het geluidsfragment wees de MFK erop dat de Cft-voorzitter hun beleid geen ‘wanbeleid’ heeft genoemd.

Aangifte
Statenvoorzitter Mike Franco heeft eerder deze week aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie (OM). Hij heeft overigens niet gezegd tegen wie.

(foto extra) Cft Thode
Foto: Extra

13 reacties op “‘Opname Cft-overleg van Amerigo Thodé’”

 1. Tja, Amerigo Thode.

  Amerigo Thode is een vat vol frustaties omdat hij ook wel weet dat de MFK niet deugt, maar het is de enige partij waar Amerigootje terecht kan.

 2. @ Gesteund door het geluidsfragment wees de MFK erop dat de Cft-voorzitter hun beleid geen ‘wanbeleid’ heeft genoemd.

  Dit is een volkomen verkeerde conclusie. De heer Bakker heeft niets over het beleid gezegd en heeft ook niet gezegd, dat er geen wanbeleid is gevoerd. Dat is ook niet de bevoegdheid van het CFT. De MFK zal derhalve nog even geduld moeten hebben, totdat de politiek met het OM heeft uitgezocht of het wanbeleid of niet is geweest en vooral geen voorbarige en onjuiste conclusies te trekken over iets dat niet gezegd is.

 3. @Alert, Was juist de MFK fractie die faliekant er op tegen was dat de stukken van Akshon Sivil openbaar waren en de belastingschulden van El Hakim en Jamaaloodin!

 4. Mijn persoonlijke mening:

  deze domme crimineel moet gewoon eens gaan zitten..
  net als de rest van het MFK maffia gebeuren…

 5. Als hij, als hij het gedaan heeft , als, als.
  Maar als niemand dat gedaan heeft dan was het volk ook niks te weten gekomen.
  Liever openheid, transparantie dan geheim en stikum gedoe.
  De tijd is voorbij dat het volk alleen moet stemmen en voor de rest in verhaaltjes van politici geloven.

 6. Hieruit blijkt maar weer eens dat de gehele MFK een criminele organisatie is. Strafrechtelijk aanpakken deze boeven.

 7. https://www.versgeperst.com/nieuws/126558/amerigo-thode-is-triest-en-gebroken.html

  Dit zegt wel genoeg!

 8. In Japan zou zo iemand harikiri plegen. Maar hem (Thodé) kennende zal hij daar nog niet aan gedacht hebben, maar wie weet.

 9. Heeft zijn zoon het toch aan zijn vader te danken en het gezegde “zo vader zo zoon” is vooralsnog (verdachte/dader) duidelijk op z’n plaats.

 10. opsluten die MFK ellendelingen die dit eiland steeds dichter bij de afgrond brengen.

 11. Er uit met die vent, maar ja we zullen het wel weer op zijn Curacaos gaan aanpakken, en daarom verandert er hier dus nooit niets.

 12. ach nu weet je waar het zijn zoon van heeft om de regels te overtreden.

 13. Als bewezen wordt dat hij het gedaan heeft is het een politikus onwaardig en diend hij verwijderd te worden, daar kan geen vertrouwen op rusten.