• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gregory eliasCURAÇAO – Gregory Elias is beschuldigd van het uiten van een doodsbedreiging aan Frank Does. Dat meldt De Telegraaf. Dit vanwege een ruzie over het uitschakelen van Does Travel bij de organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CSNJ). Volgens de advocaat van Elias berust het op een misverstand.

Het voorval waarbij de bedreigingen werden geuit aan de directeur van de reisorganisatie Does Travel zou twee jaar geleden hebben plaatsgevonden, beweerde Does tijdens een rechtszaak in Amsterdam. De zaak heeft overigens betrekking op het uitschakelen van Does Travel bij de organisatie van het CSNJ, niet op de vermeende doodsbedreiging an sich.

Misverstand
Ondanks dat Elias’ advocaat beweerde dat het hier gaat om een misverstand, beweert Does het tegendeel. Hij zou Elias, de man achter CNSJ en Fundashon Bon Intenshon, per email hebben laten weten ‘dat hij zijn beschuldiging niet zou intrekken, dat deze niet op een misverstand berustte en hij de beschuldiging bij zijn volle verstand had gedaan.’

Aanwezigheid
Does onderbouwde zijn beschuldiging door te zeggen dat er meer mensen aanwezig waren tijdens de bedreiging. Zo zou de directie van concertorganisatie Mojo de uitingen van Elias gehoord hebben. Does verklaarde tegenover de rechter dat hij in overleg met zijn notaris ‘op korte termijn openheid van zaken te geven over de doodsbedreigingen.’ Volgens de krant wordt de bedreiging van Elias gepubliceerd in een boek van Does.

7 reacties op “Elias beschuldigd van uiten doodsbedreiging”

 1. Organiseer dat gedoe dan in Suriname, Does…

 2. Volwassen mannen die zich als kleine kinderen gedragen en zich dan verschuilen achter advocaten en notarissen; zielige figuren.

 3. Mr Does, U bent een hele moeilijke man, ik heb ook problemen met U gehad in het verleden, en u denkt nooit verkeerd te zijn. En vele andere mensen hebben ook problemen met U gehad die ik persoonlijk ken, dus ik zou meer in de Spiegel kijken dan zielig te spelen! Trouwens wat heb jij ooit voor curacao gedaan? Alleen geld eruit halen, daarom ben je hier gekomen tog, en als dat niet naar jou zin gaat dat word je onsportief, zoals nu weer. Kom nou, grow up!

 4. Laat Does maar eerst zijn rekeningen betalen die hij heeft openstaan! En als je er over klaagt dan bedreigt Does zelf dat hij geen gebruik meer zal maken van je diensten.

 5. Dus Does is kwaad dat Elias, de organisator en financier van CNSJ, Does Travel buiten spel heeft gezet ?
  Oftewel Does wilde geld verdienen aan het CNSJ, zonder zelf te investeren in het CNSJ ?
  Hmmmmmm, en dan gaan klagen wanneer de organisator het daar niet mee eens is ?

  Het is duidelijk dat Does er een hele andere moraal op na houdt. Wil je mee profiteren van CNSJ dan zou het wel zo netjes zijn om ook mee te investeren oftewel risico dragen.

  En dan nu gaan piepen dat je met de dood bent bedreigd ? Zwak.

 6. Vuilspuiterij van Frank Does over iets wat 2 jaaar geleden zou zijn gebeurd? Hij zoekt zeker publiciteit voor zijn boek.

 7. Als CNSJ niet meer komt te bestaan op Curacao, dan krijgt Does travel de schuld.